Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июнь » 17 » 10:21

Нові деталі ДТП поблизу Житомира, де зіткнулися бус та легковик: 35-річний водій помер у лікарні

17 Июня 2021 2250 0.0 0
Нові деталі ДТП поблизу Житомира, де зіткнулися бус та легковик: 35-річний водій помер у лікарні

Водій автомобіля Міtsubisi Lancer, який 16 червня «влобову» зіткнувся з Ореl Vivaro у селі Станишівка Житомирського району, того ж дня помер у лікарні. 40-річний пасажир Міtsubisi та його 7-річний син госпіталізовані. У лікарні перебуває і водій Ореl Vivaro.

Нові деталі дорожньо-транспортної пригоди 17 червня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля Ореl Vivaro, 58-річний житель м. Житомира, рухаючись автодорогою Житомир-Сквира у напрямку с. Станишівки, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив лобове зіткнення з автомобілем Міtsubisi Lancer під керуванням 35-річного жителя м. Андрушівки», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП тілесні ушкодження отримали обидва водії, а також 40-річний пасажир Opel Vivaro та його 7-річний син. Усіх їх було ушпиталено. На жаль, за кілька годин водій легковика помер у лікарні.

Усі обставини та причини, які призвели до ДТП, поліцейські встановлюють у рамках розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України кримінального провадження.

З пошкоджених у ДТП автомобілів травмованих людей деблокували рятувальники.

«На місці з’ясувалося, що двоє водіїв стали заручниками конструкцій своїх автомобілів. Водію легковика затиснуло тіло. Чоловік був без свідомості у важкому стані. Водія ж мікроавтобуса заблокувало в салоні пошкодженими конструкціями. Він не міг самотужки вибратися із деформованого транспортного засобу. За допомогою аварійно-рятувального обладнання: гідравлічного різака й розтискача та домкрата надзвичайники деблокували обох постраждалих з понівечених транспортних засобів і передали медикам. Двома окремими каретами швидкої допомоги чоловіків ушпиталено до лікарень Житомира», – інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Нагадаємо, станом на обідню пору 16 червня пресслужба ГУНП у Житомирській області інформувала, що в результаті зіткнення Ореl Vivaro та Міtsubisi Lancer травмувалися обидва водії, 58-ми та 35-ти років, пасажир легковика та його 8-річний син. Усіх було госпіталізовано до різних лікарень міста.

Фото, изображения:
Нові деталі ДТП поблизу Житомира, де зіткнулися бус та легковик: 35-річний водій помер у лікарні Изображение 2
Нові деталі ДТП поблизу Житомира, де зіткнулися бус та легковик: 35-річний водій помер у лікарні Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: