Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июнь » 16 » 15:23

Поблизу Житомира влобову зіткнулись бус та легковик: водії травмовані, а рух транспорту ускладнений. ВІДЕО

16 Июня 2021 2268 0.0 0
Поблизу Житомира влобову зіткнулись бус та легковик: водії травмовані, а рух транспорту ускладнений. ВІДЕО

Поблизу села Станишівка Житомирського району 16 червня сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобуса та легковика. Внаслідок ДТП травми отримали два водії. рух транспорту частково ускладнений.

Про це Житомир.info повідомив читач.

«ДТП біля Станишівки: зіштовхнулись бус та легковик. На місці чотири «швидких» та поліція. Автомобілі дуже пошкодженні і скоріше за все є потерпілі», – розповів читач.

У патрульній поліції Житомир.info уточнили, що травми в ДТП отримали двоє водіїв.

«Близько 10 години надійшло повідомлення про ДТП поблизу Станишівки: лоб в лоб зіштовхнулись мікроавтобус та легковик, двоє водіїв травмовані. На місці події працюють медики та поліцейські, патрульні забезпечують охорону місця події. Рух транспорту частково ускладнений », – зазначив пресофіцер патрульної поліції Ігор Іванюк.

«Попередньо, 58-річний водій автомобіля «Opel Vivaro», рухаючись на 5 км автодороги Житомир-Сквира, виїхав на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення з автомобілем «Mitsubishi Lancer» під керуванням 35-річного жителя м. Андрушівки. У результаті пригоди тілесні ушкодження отримали обидва водії та 40-річний пасажир «Opel Vivaro» і його 8-річний син. Усіх було ушпиталено до різних лікарень міста», – повідомляють у поліції.

Фото, изображения:
Поблизу Житомира влобову зіткнулись бус та легковик: водії травмовані, а рух транспорту ускладнений. ВІДЕО Изображение 2
Поблизу Житомира влобову зіткнулись бус та легковик: водії травмовані, а рух транспорту ускладнений. ВІДЕО Фото 3
Поблизу Житомира влобову зіткнулись бус та легковик: водії травмовані, а рух транспорту ускладнений. ВІДЕО Изображение 4
Поблизу Житомира влобову зіткнулись бус та легковик: водії травмовані, а рух транспорту ускладнений. ВІДЕО Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: