Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Январь » 5 » 13:04

П'яний водій збив групу підлітків: один хлопець загинув, ще один у лікарні

05 Января 2021 2421 0.0 0
П'яний водій збив групу підлітків: один хлопець загинув, ще один у лікарні

4 січня увечері у смт. Білокоровичах Олевського району сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинув 13-річний хлопець. Його 15-річний товариш нині у лікарні. Про це повідомляють у поліції Житомирської області. Поліцейські зафіксували усі обставини події та встановлюють причини.

Попередньо, близько 22:20 по вул. Гагаріна селища водій “Фіат Добло Максі”, рухаючись у напрямку виїзду  з населеного пункту до автодороги Київ-Ковель, у темряві на неосвітленій ділянці дороги здійснив наїзд на групу підлітків. У результаті 13-річний хлопець, житель смт. Білокоровичів, від отриманих травм помер на місці пригоди. Ще один підліток, 15-річний місцевий мешканець, госпіталізований з попереднім діагнозом відкритий перелом ноги. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Олевського відділення.

“Водія, 31-річного жителя с. Лопатичів, було доставлено до медичної установи для освідування на вживання алкоголю. У нього відібрано зразки крові. За зовнішніми ознаками, чоловік перебував у стані сп’яніння”, - повідомляють поліцейські.

За погодженням з процесуальним керівником, прокуратурою Житомирської області, керманича автівки слідчі затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині він дає свідчення. Тривають інші слідчі дії. Транспортний засіб вилучено та призначається його експертне дослідження. Водій може понести відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Фото, изображения:
П'яний водій збив групу підлітків: один хлопець загинув, ще один у лікарні Изображение 2
П'яний водій збив групу підлітків: один хлопець загинув, ще один у лікарні Фото 3
П'яний водій збив групу підлітків: один хлопець загинув, ще один у лікарні Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: