Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Январь » 14 » 15:18

На Житомирщині ВАЗ збив 14-річну дівчину: поліція шукає водія

14 Января 2021 1420 0.0 0
На Житомирщині ВАЗ збив 14-річну дівчину: поліція шукає водія

Поліцейські встановлюють обставини травмування школярки у ДТП, яка трапилась увечері 13 січня в селі Печанівка Романівського району. Про це 14 січня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

“Дорожньо-транспортна пригода, в якій травм зазнала 14-річна дівчина, сталася 13 січня близько 21:10 у с. Печанівці Романівського району. Попередньо, водій автомобіля “ВАЗ-21099”, рухаючись вулицею села, здійснив наїзд на 14-річну місцеву жительку, яка йшла узбіччям дороги у попутному напрямку”, - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП дівчина отримала травми та була ушпиталена до хірургічного відділення місцевої лікарні. Водій автомобіля поїхав з місця події.

“У рамках розпочатого досудового розслідування поліцейські розшукали транспортний засіб, що належить місцевій жительці, з характерними для ДТП пошкодженнями. Правоохоронці вилучили автомобіль та зібрали першочергову інформацію. Нині слідчі встановлюють, хто саме перебував за кермом ВАЗа на момент вчинення ДТП”, - повідомили в поліції.

Відповідно до ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України таке правопорушення карається штрафом від 3000 до 5000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або піврічним арештом чи обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

 


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: