Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Январь » 4 » 15:51

На Житомирщині автівка з'їхала у кювет і перекинулась: водій загинув

04 Января 2021 2103 0.0 0
На Житомирщині автівка з'їхала у кювет і перекинулась: водій загинув

Рано-вранці 4 січня поблизу села Нянівка Малинського району ВАЗ з’їхав з дороги і перекинувся. У результаті ДТП загинув водій, травмований пасажир був госпіталізований до лікарні. Про це повідомляє Малинський МРВ управління ДСНС в  Житомирській області, співробітники якого надавали допомогу по вилученню загиблого водія з пошкодженої автівки.

“Знову ДТП. Сьогодні 4.01.2021 р. бійці 13 ДПРЧ м.Малина біля с.Нянівка проводили аварійно-рятувальні роботи по вилученню людей з легкового автомобіля. На жаль, внаслідок аварії один чоловік загинув, а один госпіталізований”, - повідомили рятувальники.

“4 січня о 04:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася на автошляху Малин – Черняхів. З’ясувалося, що поблизу с. Нянівка Малинський району автомобіль ВАЗ-2101 з’їхав у кювет та перекинувся на бік. У транспортному засобі перебувало двоє людей. По прибуттю бійців ДСНС пасажир, який отримав травми, лежав на землі поблизу автівки. Його на ношах рятувальники доправили до автомобіля швидкої допомоги. Надалі він був госпіталізований до Малинської центральної районної лікарні. Щоб вивільнити водія, бійці ДСНС спочатку поставили автомобіль на колеса, а вже потім, користуючись гідравлічним інструментом, відкрили передні пасажирські двері та дістали чоловіка. З’ясувалось, що водій, на жаль, загинув на місці події”, - повідомили в пресслужбі управління ДСНС в області.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області повідомили, що, ймовірно, водій, 33-річний малинчанин, не впорався з керуванням на заокругленій ділянці дороги.

“Дорожньо-транспортна пригода сталась 4 січня близько 05:00 на автошляху Черняхів-Малин-Термахівка, неподалік с. Нянівки Малинського району. Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-2101, 33-річний житель м. Малина, не впорався з керуванням на заокругленій ділянці дороги, з’їхав на узбіччя, де сталося зіткнення з деревом. У результаті ДТП водій загинув на місці події, а пасажир авто, 29-річний житель Черняхівського району, отримав травми та був доставлений до Малинської лікарні”, - повідомили в поліції.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події. Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Фото, изображения:
На Житомирщині автівка з'їхала у кювет і перекинулась: водій загинув Изображение 2
На Житомирщині автівка з'їхала у кювет і перекинулась: водій загинув Фото 3
На Житомирщині автівка з'їхала у кювет і перекинулась: водій загинув Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: