Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июнь » 9 » 10:12

Скільки міська рада хоче заробляти на платних парковках у Житомирі

09 Июня 2021 1228 0.0 0
Скільки міська рада хоче заробляти на платних парковках у Житомирі

У Житомирі замість 21 платної парковки планують запустити лише 14. Про це під час бюджетної комісії розповів начальник управління транспорту Костянтин Підпокровний. Таку інформацію повідомляє сайт 1zt.ua

За словами чиновника, в управлінні вирішили не поспішати з великою кількість платних парковок, адже людям потрібно дати альтернативу, щоб паркуватися безплатно. 

На платних парковках міська рада щороку планує заробляти близько 5 мільйонів гривень, але це не точно, адже ще ведуться підрахунки.

Основна мета, кажуть чиновники, розвантажити автомобільний трафік з центру міста. Першочергово планують розвантажити вулицю Небесної сотні неподалік Житнього ринку, а також майдан Перемоги. 

Зокрема, платну парковку планують облаштувати на майдані Перемоги, вулиці Івана Кочерги, вулиці Домбровського зі сторони сінного ринку, по вулиці Гоголівській від Хлібної до автостанції. Також чотири ділянки під парковки будуть по вулиці Хлібній планується 4 парковки, Небесної сотні - 3, Житній ринок, Тараса Бульби-Боровця біля авторинку, а також поблизу ринку Хмільники.

Наразі працівники управління транспорту розробляють інтерактивну карту міста де будуть зображені платні та альтернативні - безплатні парковки. А представлять цю карту під час майстерні міста. Крім того, у трьох наметах працівники будуть проводити опитування серед містян стосовно платних парковок.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: