Авто ЖЖ » Новости » 2023 » Август » 14 » 21:33

Знайти авто в гарному стані до $4000: пропозиції ринку та цікаві можливості взяти дорожчу машину з невеликим бюджетом.

14 Августа 2023 241 0.0 0
Знайти авто в гарному стані до $4000: пропозиції ринку та цікаві можливості взяти дорожчу машину з невеликим бюджетом.

 Знайти авто у гарному стані з обмеженим бюджетом для швидкого придбання? Є кілька варіантів, які будуть до вподоби українцям. З чого почати процес огляду? На що звернути увагу? Які моделі можна купити з таким капіталом? Чи варто взагалі починати процес пошуку у воєнні часи?! Так, звісно, коли ще буде час та можливість знайти авто та купити його, як не сьогодні. В такий складний час відкладати придбання потрібних речей — не найкраща ідея. Інфляційні процеси можуть поступово зменшити реальний розмір накопиченого капіталу, тому краще вкласти гривню зараз в покупку. Як та де знайти авто в гарному стані з обмеженим бюджетом? Оглянемо пропозиції ринку та порадимо вихід з грошового питання.

1 варіант

Оцінка ринку моделей. Оцінив ситуацію на ринку завдяки відомим сервісам стає зрозуміло, що з капіталом у $4000 можна купити вживані транспортні засоби з великим пробігом та значним віком. Наприклад, серед популярних пропозицій можна зустріти різні моделі імпортних та вітчизняних брендів. Вже на першій сторінці пошуку є наступні варіанти: Toyota Camry, Skoda Fabia, Volkswagen Passat, Daewoo Lanos, Opel Vectra, ЗАЗ Ланос і сотні інших моделей. Проте потрібно розуміти, що абсолютна більшість цих пропозицій мають значний пробіг (в середньому 200 тисяч та більше кілометрів) та вік (рік виробництва в середньому 1997-2005), технічний стан найчастіше таких машин має недоліки. Лайфхак: дізнайтесь про участь у ДТП, обтяження та інші приховані речі за допомогою пошуку по VIN коду, це безкоштовно на більшості сайтів.

Знайти авто за обраний бюджет не складно, тільки на АвтоРіа понад 40 тисяч пропозицій для придбання за названу вище вартість. Тому купити машину з капіталом у 150 тисяч гривен досить просто, але навряд чи транспортний засіб буде мати новий технічний стан, вдалу комплектацію та невеликий пробіг.

2 варіант

Можна подивитись на питання по-іншому та знайти авто зі першим внеском у $4000 для оформлення в кредит. Так, можливо думок про розстрочку не було, проте з капіталом у 150 тисяч гривень можна знайти дійсно якісну модель у гарному стані зі свіжим роком виробництва та непоганою комплектацією. Це допоможе зекономити гроші у часі — не потрібно буде одразу робити ремонт та переживати про несправний технічний стан покупки. Знайти авто в кредит можна на різний платформах або майданчиках, головне ознайомитись з умовами кредитування та обрати перевіреного продавця.

Наприклад, ПланетАвто зарекомендував себе стажем роботи у понад 17 років, десятками майданчиків по Україні та сайтом з значною кількістю оголошень для придбання. На сайті PlanetAvto можна вибрати машину як на території України, так і з доставкою з Європейських країн. Бажаєте класичний двигун або електро? Рідкісну модель або популярну? Невеликий пробіг або недорогу вживану машину? На ПланетАвто фільтром можна відібрати пропозицію для себе та замовити телефонну консультацію для оформлення в кредит. Знайти авто в кредит можна і на іншому сайті, а ПланетАвто допоможе з переоформленням.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: