Авто ЖЖ » Новости » 2022 » Июль » 19 » 15:48

Як створили перший в Україні аукціон авто?

19 Июля 2022 1182 5.0 0
Як створили перший в Україні аукціон авто?

Купівля вживаного автомобіля – це завжди ризик. Ви не можете до кінця вірити продавцю, адже багато хто применшує або приховує недоліки машини, щоб швидше її продати. А який реальний стан автомобіля стає зрозумілим вже в процесі експлуатації.

Якщо ви хочете купити надійну машину в Україні, то «ХАПАЙ Аукціон авто» - ваш єдиний варіант. Вони справді створили унікальний для нашої країни майданчик, де ви можете купити бу авто швидко та на прозорих умовах.

«ХАПАЙ Аукціон авто» — перший в Україні аукціон вживаних машин

 

Компанія вже майже 10 років працює в автомобільному бізнесі в Україні та близько 4 років займається сегментом б/в машин. Вони знають все про те, як працюють іноземні автоаукціони, вивчили переваги та недоліки такого способу продажу машин. І саме тому вирішили запровадити цю практику в Україні, створивши свій формат.

Менеджери ХАПАЙ Аукціон авто давно помітили, що ринок вживаних машин у рамках нашої країни схожий на барахолку. Купівля б/у авто в Україні пов'язана з ризиками, тому покупцям доводиться витрачати час і гроші на перевірку машини, підключати до процесу знайомих. Все це складнощі, які не є гарантією того, що покупка буде успішною.

Саме тому народилася ідея зробити «ХАПАЙ Аукціон авто». Наша мета - сформувати певну культуру і зробити так, щоб купівля б/в машини не була чимось страшним і невизначеним. Сучасний технологічний аукціон авто в Україні – це реальна можливість зробити ринок старих машин прозорим та безпечним, з відкритим процесом формування ціни. За рахунок перенесення всього процесу в онлайн середовище, купівля та продаж стає максимально простою.

Чому варто купити машину через «ХАПАЙ Аукціон авто»

Придбання машини на аукціоні - це можливість дізнатися всю потрібну інформацію про автомобіль ще до ухвалення рішення, до першої ставки. А оскільки готують машини до торгів наші фахівці, то в правдивості технічного опису ви можете бути певні. Клієнти, які хочуть брати участь в аукціоні, отримують:

  • тест Драйв;
  • експертну підтримку в процесі пошуку та купівлі б/в авто;
  • автомобілі, які пройшли перевірку на СТО перед тим, як потрапили на аукціон;
  • страховку;
  • фінансування будь-якого автомобіля на аукціоні.

 

"ХАПАЙ Аукціон авто" - це гарантія того, що ви купите саме ту машину, яку хотіли і шукали. Вони організовують сервіс на такому рівні, щоб у вас залишилося відчуття, що ви купили авто із салону – все якісно, ​​швидко та прозоро.

Якщо з якоїсь причини вам не підійшов автомобіль, то з нами ви зможете так само легко продати його, як і купили. У тому числі і за схемою trade in. Усю комунікацію вони вибудовуємо зручним для вас способом, а тому не сумнівайтеся, що торги та процес покупки пройдуть швидко та гладко.

Фото, изображения:
Як створили перший в Україні аукціон авто? Изображение 2
Як створили перший в Україні аукціон авто? Фото 3
Як створили перший в Україні аукціон авто? Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: