Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июнь » 29 » 15:58

Що краще – обмін авто з доплатою або з розстрочкою? Порівняння методів.

29 Июня 2021 922 5.0 0
Що краще – обмін авто з доплатою або з розстрочкою? Порівняння методів.

Обмін авто цікавить багатьох власників, адже з роками кожна машина стає дедалі вибагливішою в ремонті та експлуатації. Десь з’явився зайвий звук, в іншому місці починається процес ржавіння, а салон давно потребує оновлення. Є два найпопулярніших варіанти швидкої заміни: обмін авто з доплатою або з розстрочкою. Обидва варіанти передбачають швидкість процесу та покращення рівня комфорту та якості транспортного засобу, далі мова буде йти про різницю у процесах та переваги кожного.

Обмін авто з розстрочкою.

Вже на цьому тижні можна отримати новішу машину, навіть якщо раніше не замислювались про накопичення коштів. Розстрочка дозволить продати компанії свою машину та вибрати будь-яку іншу для оформлення. Грошове питання не буде впливати на заміну транспортного засобу, адже при підписанні лізингових паперів різниця між вартістю дорожчого та дешевшого засобу буде переформатована у місячні платежі. Тобто можна вже зараз забрати дорогу і комфортну машину, а сплачувати різницю у наступних місяцях. Позитивними аспектами вибору називають: приємну швидкість процесу заміни машини, безпеку та комфорт під час операцій викупу та оформлення, відсутність потреби у додаткових грошах, рівномірні виплати у майбутньому. Мінусами розстрочки вважають відсотки за користування кредитними грошима, а також лізинг можливо оформити тільки на майданчику компанії (не у фізичних осіб).

Де обміняти авто в Україні?

ПланетАвто – українська компанія, яка спеціалізується на купівлі, продажі та обміні авто. 15 років стажу, понад 25 майданчиків в регіонах, 9500 тисяч оголошень на сайті та можливість оцінити авто онлайн без реєстрацій та повідомлень. ПланетАвто пропонують обмін авто з розстрочкою, оформлення швидке та в деяких випадках займає менше ніж 1 день. Онлайн оцінка доступна на сторінці ПланетАвто.

Обмін авто з доплатою рекомендують тим власникам, які вже зібрали додаткову суму грошей та зараз шукають пропозиції для оформлення. Якщо ж додаткова сума відсутня, то спочатку потрібно буде її накопичити. Для цього потрібно зайти на сайт з оголошеннями, порівняти приблизну ціну власного транспортного засобу та бажаної моделі. Знайти різницю дорожчої та дешевшої моделі, додати кілька тисяч гривень на витрати по оформленню, придбанню страхового поліса та інших можливих покупок.

Серед позитивних аспектів такого шляху відзначають:

  • відсутність комісій,
  • можливість виконати обмін як з юридичними, так і з фізичними особами,
  • асортимент необмежено компанією або сайтом оголошень.

Мінуси:

  • потрібно зібрати додаткову суму коштів, яку зазвичай складно накопичити;
  • довгий час накопичення,
  • не прогнозовані витрати на переоформленні машини,
  • шанс потрапити на шахрая при обміні авто.

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: