Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Октябрь » 27 » 13:03

Де можна виконати обмін авто за 1 добу? Відповідь в статті.

27 Октября 2021 640 5.0 0
Де можна виконати обмін авто за 1 добу? Відповідь в статті.

Майбутнє вже зараз, адже обмін авто за 1 добу вже існує на майданчиках України. Якщо раніше це могло тільки снитись, то зараз швидкий та безпечний метод переоформлення користується шаленою популярністю.

Чому?

Все просто, зараз можна частина процесів зробити самостійно (оцінити машину, оглянути асортимент компанії, ознайомитись з документацією фірми), а також отримати телефонну консультацію. Якщо все сподобалось та з’явилось бажання продовжити обмін авто, то у призначений день потрібно приїхати до майданчика на продовження процесу, викупу та оформлення обраного транспортного засобу. Також зараз можна не збирати доплату, тому що оформити авто в розстрочку можна відразу на майданчику. Всі цікаві моменти та важливі етапи чекають далі в статті.

Обмін авто за 1 добу – звучить неймовірно, тому що зазвичай українець витрачає кілька тижнів або місяців на продаж свого та отримання новішого транспортного засобу. Проте це в минулому, тому що зараз всі обирають економію власного часу та нервів. Навіщо створювати акаунти та оголошення, фотографувати машину та створювати унікальний опис, відповідати на повідомлення та дзвінки, зустрічатись для огляду тощо. А потім повторювати всі неприємні та довгі етапи для пошуку та придбання іншого автомобіля. Зараз все це скорочено до 1 доби, тому що з професійною компанією можна як продати машину, так і придбати новішу та кращу в розстрочку.

Не варто гаяти час, можна вже зараз перейти до етапів обміну авто за добу.

  • Починається все з онлайн оцінки, огляду асортименту та телефонної консультації.
  • Наступним кроком стане відвідання майданчика для підтвердження оцінки, разом з працівником переоформлення авто на Сервісному центрі.
  • Після одразу повернення на майданчик, же можна оглянути в реальному житті машини та обрати найкращу для придбання.
  • Працівник оформляє необхідні документи, наприклад, створює та перевіряє договір розстрочки.
  • Клієнт підписує його, забирає машину та всі папери.

Все процес завершено, для цього було витрачено 1 день на майданчику та Сервісному центрі, а решта процесів виконана телефоном або за допомогою сайту.  

Обмін авто за 1 добу з ПланетАвто – перевірена компанія допоможе. 29 майданчиків, 16 років на ринку, калькулятор вартості онлайн та асортимент з понад 8500 транспортних засобів на сайті PlanetAvto. Вже зараз завітайте до сайту ПланетАвто та дізнайтесь вартість машини для обміну, а також ознайомтесь з моделями найближчого майданчика. Всі документи та послуги є на ПланетАвто.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: