Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Октябрь » 7 » 12:30

Трьохрічній старий SUV: що купити

07 Октября 2021 876 5.0 0
Трьохрічній старий SUV: що купити

Сегмент Sport Utility Vehicle продовжує рости швидкими темпами, з тією лише різницею, що тепер зростання частково забезпечують моделі на чистій електричній тязі і плагін-гібриди. З новими автівками є дві проблеми: висока ціна і швидке знецінення. Тому якщо грошей на новенький SUV не вистачає або ви просто готові пожертвувати запахом нової машини, хорошим вибором стане трирічний примірник. Бо три роки — той вік, коли зниження початкової вартості сповільнюється.

Подивимося на кращіх старих представників цього сегмента 2018 року випуску і ціни на них.

Skoda Karoq

Цей компактний кросовер компанія представила в 2017 році в якості наступника Yeti. Тоді ж почалися продажі, і перше покоління перебуває у виробництві досі. У 2019-му модель стала лідером продажів серед всього асортименту марки — в вересні загальний обсяг досяг 250 тисяч штук.

Лінійка бензинових двигунів починається з літрового агрегату на 115 кінських сил, а закінчується двохлітровим 190-сильним. Для дизельного палива вибір стартує з 1.6-літрового 115-сильного, за яким йдуть два двохлітрових агрегати на 150 і 190 "коней". Трансмісія — механіка, автомат або робот.

Інтер'єр виконаний з міцних матеріалів і без зайвих деталей — найімовірніше, буде в хорошому стані і збереже його ще довго. Всередині — просторо, 479-літровий багажник можна розширити до 588 літрів завдяки системі Varioflex, якою обладнані майже всі комплектації. Вона дозволяє рухати крісла взад-вперед та навіть знімати їх геть.

Трирічний Karoq в Україні продається приблизно за $23000. Щоб уникнути несподіваних поломок, перевіряйте історію старих авто за номером кузова на carVertical.

Hyundai Kona

Субкомпактний п'ятидверний кросовер "Кона" з'явився в 2018 році і існує в бензиновому, дизельному, гібридному та електричному варіантах. Цікавий факт: в Португалії модель продається під назвою Kauai, тому що оригінальне ім'я співзвучне з місцевим непристойним словом "cona", яким позначають жіночі геніталії. Ще більш цікаво, що таке ж лайка існує в галісійській мові, якою розмовляє північно-західна частина Іспанії, але для цієї країни назву не міняли.

Хай там що, це електроверсія цього автомобіля — відмінний вибір, якщо ви шукаєте старий SUV на електриці. Установка розвиває потужність в 175 к.с., а крім базової батареї в 39.2 кВт*год, доступний акумулятор на 64 кВт * год — з ним Kona здатна проїхати 415 км.

Екземпляр 2019 р.в. обійдеться вам приблизно в $30000.

Peugeot 2008

Ще один примітний субкомпакт, він був одним з перших на ринку малих SUV, коли тільки поступив в продаж, а було це в 2013-му. Друга генерація з'явилася в 2019-му, отже 2018 рік випуску — це все ще перше покоління.

В 2016-му машина отримала фейсліфт — тоді в лінійці моторів з'явилися нові версії 1.6-літрового дизельного двигуна, потужність зросла до 100 і 119 к.с. Тоді ж кожен екземпляр з тачскріном почав підтримувати Apple CarPlay і Android Auto.

З недоліків відзначимо недостатню кількість місця спереду: коротко в ногах, вузько в плечах. А бардачок при цьому все одно маленький.

Peugeot 2008 у віці трьох років продають за $15000.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: