Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Декабрь » 1 » 09:37

За добу в Житомирській області сталося 4 ДТП за участі пішоходів: дві людини загинули, двоє – отримали травми

01 Декабря 2021 942 0.0 0
За добу в Житомирській області сталося 4 ДТП за участі пішоходів: дві людини загинули, двоє – отримали травми

За минулу добу, 29 листопада, на дорогах Житомирської області сталося чотири дорожньо-транспортні пригоди за участі пішоходів.

Про це 30 листопада повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

Так, 29 листопада близько 17:00 на автошляху Виступовичі – Житомир, у с.Лісівщині Ушомирської громади сталася ДТП, у якій чоловік, який потрапив під колеса транспортного засобу, загинув.

«Попередньо, водій автомобіля «ВАЗ», 56-річний житель смт Народичів, рухаючись вулицею села у напрямку м. Коростеня, здійснив наїзд на чоловіка, який знаходився на проїжджій частині. Унаслідок ДТП пішохід, 73-річний місцевий житель, від отриманих травм загинув на місці. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - повідомили в поліції.

Приблизно в цей же час, за даними поліції, сталася подібна ДТП у селі Корчак поблизу Житомира.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 листопада близько 17:55 на 14 км автошляху Житомир – Чернівці, неподалік с. Корчака Житомирського району. Попередньо, водій автомобіля «Nissan Leaf», 26-річний житомирянин, рухаючись у напрямку обласного центру, здійснив наїзд на пішохода, 58-річного жителя с. Тетерівки, який знаходився на проїжджій частині дороги. Унаслідок ДТП чоловік загинув на місці події. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події», - йдеться у повідомленні поліції.

Ще в двох ДТП, що сталися 29 листопада в Житомирській області, пішоходи отримали травми і були госпіталізовані.

«Дорожньо-транспортні пригоди сталися 29 листопада у темну пору доби. У с. Чижівці Новоград-Волинського району під колеса автомобіля потрапила жителька Брониківської громади. А у с. Зорокові Житомирського району травми у ДТП отримав місцевий житель. Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини подій», - повідомили в пресслужбі ГУНП в області.

Близько 19:00 до Новоград-Волинського районного відділу поліції надійшло повідомлення про ДТП. Попередньо, 38-річний житель с. Поліського Коростенського району, керуючи автомобілем «ЗАЗ 1140», здійснив наїзд на пішохода, 42-річну жительку с. Варварівки Брониківської територіальної громади, яка рухалася у попутному напрямку по центральній частині дороги. Жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до травматологічного відділення Новоград-Волинського міськрайонного ТМО.

Цього ж дня, до відділу поліції №1 Житомирського райуправління надійшло повідомлення про ДТП у с. Зорокові Оліївської громади. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Попередньо, водій автомобіля «ВАЗ-2115», 27-річний місцевий житель, рухаючись вулицею села, вчинив наїзд на чоловіка, який перебував на проїжджій частині. Унаслідок ДТП пішохід, 32-річний житель с. Зорокова, отримав травми та був ушпиталений до Черняхівської лікарні.

«Нині слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває встановлення усіх обставин подій», - йдеться в повідомленні поліції.

Фото, изображения:
За добу в Житомирській області сталося 4 ДТП за участі пішоходів: дві людини загинули, двоє – отримали травми Изображение 2
За добу в Житомирській області сталося 4 ДТП за участі пішоходів: дві людини загинули, двоє – отримали травми Фото 3
За добу в Житомирській області сталося 4 ДТП за участі пішоходів: дві людини загинули, двоє – отримали травми Изображение 4
За добу в Житомирській області сталося 4 ДТП за участі пішоходів: дві людини загинули, двоє – отримали травми Фото 5
За добу в Житомирській області сталося 4 ДТП за участі пішоходів: дві людини загинули, двоє – отримали травми Фото 6
За добу в Житомирській області сталося 4 ДТП за участі пішоходів: дві людини загинули, двоє – отримали травми Изображение 7
За добу в Житомирській області сталося 4 ДТП за участі пішоходів: дві людини загинули, двоє – отримали травми Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: