Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Апрель » 14 » 17:31

Водії вказали поліції на двох чоловіків, які на трасі у Житомирській області спилювали дорожній знак

14 Апреля 2021 2146 0.0 0
Водії вказали поліції на двох чоловіків, які на трасі у Житомирській області спилювали дорожній знак

На трасі Київ – Чоп у Новоград-Волинському районі Житомирської області близько півночі 13 квітня водії помітили двох чоловіків, які спилювали дорожній знак з назвою села, та викликали поліцію. Правоохоронці встановили осіб, причетних до крадіжки. За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Новоград-Волинського районного відділу поліції.

«13 квітня близько 23:40 до поліції надійшло телефонне повідомлення про те, що двоє осіб на автодорозі «Київ – Чоп» спилюють дорожній знак з написом «Броники». Працівники сектору реагування патрульної поліції Новоград-Волинського районного відділу швидко відреагували на повідомлення та виїхали на місце події. На автодорозі поліцейські застали двох чоловіків, які, побачивши інспекторів, викинули дорожній знак та почали втікати. Правоохоронці їх наздогнали», – йдеться у повідомленні.

Згодом з’ясувалось, що обоє уже потрапляли у поле зору поліції. 44-річний житель с. Броники раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, а його товариш - 53-річний односелець був засуджений за систематичне вчинення домашнього насильства.

Чоловіки свою провину визнали та розповіли, що дорожній знак планували здати на металобрухт. Поліцейські вилучили викрадене та розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

За таку витівку чоловікам може загрожувати арешт на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Фото, изображения:
Водії вказали поліції на двох чоловіків, які на трасі у Житомирській області спилювали дорожній знак Изображение 2
Водії вказали поліції на двох чоловіків, які на трасі у Житомирській області спилювали дорожній знак Фото 3
Водії вказали поліції на двох чоловіків, які на трасі у Житомирській області спилювали дорожній знак Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: