Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Апрель » 4 » 11:41

У селі Житомирської області автомобіль, який належить поліцейському, на смерть збив чоловіка та поїхав з місця ДТП

04 Апреля 2021 5569 0.0 0
У селі Житомирської області автомобіль, який належить поліцейському, на смерть збив чоловіка та поїхав з місця ДТП

3 квітня увечері до поліції надійшло повідомлення про ДТП із загиблим у с. Малинівці Малинської громади. На місце виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції. Правоохоронці встановили автомобіль, причетний до дорожньої пригоди, водій якого з місця події втік. Автомобіль належить поліцейському.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Повідомлення про виявлення тіла чоловіка на дорозі вулиці села надійшло до поліції близько 22:30 години. О 23.05 на території області було введено поліцейську операцію «Перехват», оскільки зафіксовані на місці події обставини свідчили про загибель чоловіка у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Смертельно травмованим виявився місцевий житель, 1974 р.н. Завдяки зібраним на місці події речовим доказам вдалося встановити марку та колір машини. Відтак поліцейські розпочали заходи для встановлення автомобіля, причетного до дорожньої пригоди.

Упродовж ночі перевіряли автомобілі марки «Шкода» зеленого кольору та їх власників щодо причетності до вказаної ДТП. У результаті на одній з вулиць м. Малина був виявлений автомобіль з характерними механічними пошкодженнями. Під час перевірки його власника встановлено, що машина належить поліцейському місцевого відділення поліції, 1988 р.н., який з 1 квітня був відкомандирований до Управління карного розшуку ГУНП», – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що про вказані обставини було негайно повідомлено Територіальне управління ДБР. Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Водночас за наказом начальника ГУНП в області інспекцією з особового складу УКЗ ГУНП Житомирщини розпочато службове розслідування.

Санкція статті за вказане правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: