Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Март » 11 » 13:18

Поблизу Житомира бус з’їхав з дороги та перекинувся: водій помер у лікарні

11 Марта 2021 1380 0.0 0
Поблизу Житомира бус з’їхав з дороги та перекинувся: водій помер у лікарні

Увечері 10 березня поблизу села Тетерівка Житомирського району Opel Vivaro з’їхав у кювет і перекинувся. 63-річний водій отримав травми та був госпіталізований, проте за кілька годин помер у лікарні.

Про це 11 березня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 березня близько 19:00 на автодорозі Житомир-Чернівці, поблизу с. Тетерівки Житомирського району. Унаслідок отриманих травм водій транспортного засобу помер у лікарні», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, автомобіль OPEL VIVARO під керуванням 63-річного жителя Житомирського району рухався у напрямку м. Чернівців. На 5 км автошляху водій, не впоравшись з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся.

У результаті ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до Житомирської обласної клінічної лікарні. На жаль, за кілька годин він помер у лікарні.

«Нині поліція встановлює всі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - повідомили в поліції.

Фото, изображения:
Поблизу Житомира бус з’їхав з дороги та перекинувся: водій помер у лікарні Изображение 2
Поблизу Житомира бус з’їхав з дороги та перекинувся: водій помер у лікарні Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: