Авто ЖЖ » Новости » 2023 » Август » 14 » 21:33

Купити авто в Україні або з доставкою з-за кордону: порівняємо плюси та мінуси

14 Августа 2023 264 0.0 0
Купити авто в Україні або з доставкою з-за кордону: порівняємо плюси та мінуси

 Купити авто завжди непросто, в тій чи іншій мірі цей процес потребує залучення людини. Зі зростанням доступності інтернету та розвитком міжнародних перевезень, на ринку з'явилися нові можливості для покупців — можливість купити авто з-за кордону. Проте ринок внутрішній менше не став — досі працюють сотні майданчиків, салонів з новинками та десятки тисяч оголошень про продаж на онлайн-сторінках відповідних платформ. Чи вигідніше оформити машину з аукціонів США та майданчиків Європи, ніж купити авто в Україні? У цій статті ми порівняємо плюси та мінуси обох варіантів, щоб допомогти кожному українцю зробити правильний вибір.

До речі, купити авто в Україні з оформленням кредиту можна з сервісом ПланетАвто. На сайті PlanetAvto доступні сотні моделей у виді оголошень, де можна ознайомитись з характеристиками, фото, недоліками та розрахунком онлайн розміру першого внеску та щомісячних виплат по машині, оформленій у ПланетАвто. Доступна консультація онлайн, під час якої можна отримати рішення по кредиту та дізнатись всі умови.

Плюси та мінуси пов'язані, тому розглянемо порівняння купити авто в Україні до пропозиції обрати придбання транспортного засобу з-за кордону. Плюси оформлення в Україні стануть мінусами для замовлення з-за кордону та навпаки.

Плюси купити авто в Україні, а не у США, Європі тощо:

  • 1. Простота та швидкість оформлення. Купити авто в Україні в середньому можна за добу, якщо вже обрано машину.
  • 2. Історія автомобіля. Перевірка історії автомобіля може бути простішою, якщо ви купуєте його в Україні.
  • 3. Легкість вибору та огляду машини. В Україні можна швидко оглянути десятки машин та власноруч переконатись у справності та відповідності до характеристик.
  • 4. Вигода. Можна r, якщо торгуватись з продавцем.
  • 5. Сервіс та обслуговування. Простіше зробити ремонт та замінити запчастини в тому випадку, коли модель розповсюджена в твоїй країні.
  • 6. Відсутні приховані податки, мита, страхування тощо. Часто при оформленні з-за кордону потрібно сплачувати не лише вартість машини, але й комісії та інші платежі.

Мінуси купити авто в Україні, а не у США, Європі тощо:

1. Вартість. Вартість на одну й ту ж модель в Україні може бути вищою, ніж в інших країнах, через різницю в цінах та мито. Тому українці обирають довготривалу доставку за невисокою ціною, але розумію довготривалість очікування, необхідність капіталовкладень у ремонт та сплату комісій, внесків тощо.

2. Асортимент незвичних моделей та інших функцій. Купити авто в США, Європі, Азії — значить вибрати модель з іншого ринку, наприклад, більше пропозицій електроавто або незвичних комплектацій.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: