Авто ЖЖ » Новости » 2022 » Февраль » 16 » 20:31

Гравець збірної України похвалився новим автомобілем за 5 мільйонів гривень

16 Февраля 2022 807 5.0 0
Гравець збірної України похвалився новим автомобілем за 5 мільйонів гривень

Півзахисник збірної України та італійської «Спеції» Віктор Коваленко придбав елітний автомобіль Audi RS6.

26-річний українець обрав собі потужний автомобіль Audi RS6. Модель вирізняється за рахунок ефектних деталей. Серед них - характерна система випуску RS, а також аеродинамічний спойлер на кромці даху. По-спортивному широкий кузов зі збільшеними розширювачами колісних арок, решітка радіатора Audi Singleframe особливої безрамної конструкції, бампер RS і великі бічні повітрозабірники свідчать про виняткову динаміку автомобіля. 
 
Його потужність - 600 л. с. До 100 км/год авто розганяється за 3,6 с, а максимальна швидкість складає 305 км/год (опціонально). Модель має бензиновий двигун V8 TFSI об'ємом 4,0 л з подвійним турбонаддувом, постійний повний привід quattro, пакет опцій dynamic.

Нагадаємо, Віктор Коваленко - гравець «Аталанти». Кар’єра футболіста розпочалася у жовтні 2014 році. Саме тоді гравець дебютував у складі «Шахтаря» у матчі Кубка України проти «Полтави». Разом із грандом УПЛ виграв 4 комплекти золотих медалей чемпіонату, стільки ж Кубків країни та два Суперкубки. У складі збірної провів 33 матчі. 

Незабаром українські вболівальники знову зможуть спостерігати за грою Віктора, оскільки вже в березні збірна України зустрінеться з командою Шотландії в рамках відбіркового турніру ЧС з футболу. Подія вже представлена в лінії букмекера «Парі Матч». Як зайти на сайт БК, розповідається тут.  

Що ж стосується клубної кар’єри, то 1 лютого 2021-го Коваленко перейшов до «Аталанти», і вже 21 березня того ж року дебютував за новий клуб у рамках Серії А у виїзному матчі проти «Верони» (2:0), замінивши українця Руслана Малиновського. Віктор є одним із найдорожчих гравців на контракті в «Аталанті». Його річну зарплата складає 2 млн. євро чистими. А «брутто» його прибуток становить близько 2,6 млн. Крім того, італійський клуб виплатив «Шахтарю» за перехід півзахисника від 1 до 2 мільйонів відступних. Тож український футболіст може дозволити собі придбати автомобіль за 5 млн. грн.

До речі, марка Audi стала переможцем премії «Автомобіль року 2021» в номінації «Улюблена марка в преміальному сегменті».   

Цього сезону українець виступає на правах оренди за «Спецію», підписавши угоду до 30 червня 2022-го. У 16 матчах він забив один гол і віддав три результативні передачі. А нещодавно у чемпіонаті Італії з футболу сталася справжня сенсація. «Спеція» на виїзді обіграла «Мілан», який є одним із лідерів Серії A.

Команда з Мілану вийшла вперед на 45-й хв. Підопічні Тіаго Мотти відігралися на 64 хв. Переможець зустрічі визначився на останніх хвилинах компенсованої години завдяки зусиллям Віктора Коваленко. Півзахисник, який вийшов на заміну на 80 хв. зробив влучну передачу на Еммануеля Г'ясі, а той, в свою чергу, забив гол і приніс своїй команді сенсаційну перемогу.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: