Авто ЖЖ » Новости » 2024 » Май » 15 » 09:59

Найбюджетніший Lexus в Україні: новий кросовер вже на дорогах

15 Мая 2024 346 5.0 0
Найбюджетніший Lexus в Україні: новий кросовер вже на дорогах

В Україні з'явився новий кросовер Lexus LBX, який вже встиг засвітитися у мережі. Цей автомобіль є найдешевшою моделлю від японського преміального бренду, яка за ціною можна порівняти зі Skoda Octavia.

Фотографії Lexus LBX 2024 були опубліковані на Instagram-сторінці topcars_ua. Ця новинка, яку нещодавно почали продавати в різних країнах світу, вже привернула увагу автолюбителів.

Ціна Lexus LBX в Україні становить трохи понад 1,5 мільйона гривень, що відповідає вартості нової Skoda Octavia в хорошій комплектації. Японський бренд прагне залучити молодих покупців, пропонуючи компактний та доступний кросовер.

Модель має багате базове оснащення. У стандартну комплектацію входять 18-дюймові диски, система безключового доступу, клімат-контроль, паркувальний асистент, електропривод дверей багажника, круїз-контроль, датчики дощу та світла, а також сучасні системи безпеки.

LBX побудований на платформі компактного кросовера Toyota Yaris Cross і розташовується в лінійці Lexus на сходинку нижче за модель UX. Експерти What Car відзначили цю новинку як один з найкращих автомобілів у своєму сегменті.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: