Авто ЖЖ » Новости » 2023 » Март » 23 » 20:29

Який купити електромобіль та де його знайти: пошук моделей на різний гаманець.

23 Марта 2023 565 0.0 0
Який купити електромобіль та де його знайти: пошук моделей на різний гаманець.

В пошуках моделі, щоб купити електромобіль вигідний, безпечний та сучасний? Цікавитесь тонкощами, нюансами та деталями придбання? Підбираєте пропозиції, варіанти та оглядаєте різні “зелені” характеристики? Дійсно, зараз електромобілі користуються додатковою популярністю через економічність користування, екологічність механізмів, незалежність від паливно-мастильних субстанцій, новітністю оснащення та дизайну. Купити електромобіль, як і будь-яке інше авто, можна у дилерському центрі, через оголошення у фізичної особи або ж на майданчику свого міста. Дехто обирає придбання з-за кордону через підвищений асортимент та відносно невисоку ціну, полегшену процедуру розмитнення та знижку на частину податків при реєстрації в Україні. Розглянемо детальніше, як купити електромобіль та де його знайти на різний смак в Україні.

Купити електромобіль в кредит в Україні можна з сервісом ПланетАвто. Ця компанія на ринку з 2006 року, а майданчики ПланетАвто розташовані по всій не окупованій Україні. На сайті PlanetAvto безліч варіантів “зелених” машин, можна обрати на свій смак та гаманець, залишити заявку та дізнатись суму першого внеску та подальших щомісячних виплат по кредиту. Обрати модель та дізнатись подробиці можна на ПланетАвто.

Найпопулярнішою моделлю на ринку наразі можна назвати Nissan Leaf, купити електромобіль можна майже у кожному місті через розповсюдженість. Що ж стосується нової моделі, купити авто в салоні не складно навіть у воєнний час. Можна знайти як машини 2010 року, так і сучасні 2022-2023 років. Хетчбек має 2 покоління, клас компактний, Типова довжина 4400 см, що чудово підійде до міських доріг. Максимальна швидкість, на яку здатний Nissan Leaf, коливається в межах 140-160 км/год. Ціна також порадує покупців, адже бв варіанти стартують від $5000.

Найобговорюванішою маркою можна назвати Tesla, купити електромобіль цього бренду також бажають сучасні українці. Найчастіше в пошукових запитах можна знайти Tesla Model S, Model 3, Model X. Вони відрізняються одна від одної, проте об'єднує їх наявність електричного “мотора”, недешева ціна на ринку, стиль та дизайн, комфорт та продуманість виконання. Купити електромобіль на ринку бв можна від $15000, тобто знайти недорогий варіант буде непросто.

Однією з найновіших якісних моделей є Volkswagen ID.4, але купити електромобіль 2022-2023 років можна не дешевше ніж за $29000. За таку ціну виробники пропонують сучасний кросовер довжиною в 4.6 м, максимальною швидкістю 160 км/ч, а також запас ходу в 400 км.

Асортимент ринку “зелених” авто менший, ніж класичних моделей. Проте купити електромобіль — значить обрати економічність, екологічність, незалежність та сучасність.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: