Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Январь » 29 » 16:31

Купити авто в кредит або назбирати на повну покупку? Оцінка кожного вибору та приклад найкращого варіанту.

29 Января 2021 622 0.0 0
Купити авто в кредит або назбирати на повну покупку? Оцінка кожного вибору та приклад найкращого варіанту.

Давно хочете купити авто, проте поки що не назбирали потрібну суму? Намагаєтесь відкладати кошти з заробітної плати, з бонусів та премій? Економити на їжі, розвагах, відпустках та покупках? Зараз популярним варіантом придбання можна назвати оформлення машини в лізинг (кредит). Проте традиційно українці часто вибирають придбання миттєво за повну вартість, на що потрібно більше часу. Який варіант обрати, в чому переваги та недоліки кожного, а також де знайти кращу пропозицію – про все розповімо далі.

Купити авто в кредит

Цей варіант допоможе швидко придбати будь-яку машину, адже для такого способу потрібно зібрати лише 15-25% від вартості. Для того, щоб скористатись такою пропозицію, потрібно знайти компанію-продавця. Дуже часто великі фірми пропонують вибрати машину на сайті або безпосередньо на майданчику, оцінити характеристики та технічний стан, а далі - отримати консультацію по обраному транспортному засобу та, за бажанням, оформити авто в кредит.

Після сплати стартового внеску (15-25%) клієнт отримує обрану машину, ключі, технічний паспорт та документи. Решту вартості потрібно буде виплачувати рівними невеликими частинами щомісячно до повного погашення боргу. Після сплати обране авто переоформляється на клієнта.

Переваги такого методу значні:

  • швидкість отримання машини,
  • рівномірність погашення,
  • закріплення вартості у документах,
  • безпека оформлення,
  • супровід компанії.

Мінуси:

  • кілька відсотків комісії у внесках,
  • а також необхідність 1 раз в місяць платити за боргом.

 

ПланетАвто – велика українська компанія, яка з 2006 року допомагає громадянам нашої країни купити-продати будь-яку машину, а також оформити авто в розстрочку. Компанія має майже 30-ть власних майданчиків в різних містах країни, тому вибрати найближчий не складно. Розвинений сайт ПланетАвто допоможе продивитись всі актуальні оголошення про продаж, відфільтрувати варіанти за своїми вподобаннями та вибрати найкраще, навіть не покидаючи власний дім. Переходьте на сторінку ПланетАвто та знаходьте машину для себе вже зараз.

Купити за повну вартість

Раніше єдиний метод придбати машину – взяти її за повну вартість, проте наразі популярність такого варіанту з плином часу зменшується. Річ у тому, що в кризовій економічній системі українці не можуть накопичити всю необхідну суму, адже на це може піти місяці і навіть роки. Перевагами такого шляху є: відсутність додаткових комісій, відсутність необхідності підписувати договір. Мінуси: тривале накопичення, місяці і роки не комфортного життя та пересування громадським транспортом, можливе подорожчання омріяної машини.

Купити авто в кредит або назбирати на повну покупку? Оцінка кожного вибору та приклад найкращого варіанту.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: