Авто ЖЖ » Новости » 2020 » Август » 22 » 17:30

Де купити авто за 1 день: підкажемо кілька варіантів.

22 Августа 2020 1221 5.0 0
Де купити авто за 1 день: підкажемо кілька варіантів.

Бажаєте купити авто, проте не хочете витрачати дні й тижні на придбання? Знайомі очікували машину з-за кордону більше ніж місяць, а отримали зламану й стару? Продавці з ОЛХ відповідають занадто довго, а оголошення виявляється шахрайським? Новеньке авто дилери обіцяють привезти лише через кілька тижнів? Це так довго, а машину хочеться вже сьогодні!

Ми проаналізували кілька способів того, як можна швидко придбати машину за 1 день Далі пропонуємо ознайомитись з результатами та вибрати кращий варіант.

Місце для придбання №1

ПланетАвто. Одна з найбільших компаній України з продажу різноманітних транспортних засобів заснована ще у 2006 році. За цей час вони відкрили майже 30 майданчиків у різних областях нашої держави. Перевагою ПланетАвто можна вважати якісний сучасний сайт з кількома тисячами актуальних оголошень про продаж різних транспортних засобів. Завдяки фільтру на сайті кожен може вибрати бажане авто за своїми параметрами: місце розташування майданчика, марка, модель, рік випуску, пробіг, тип палива, тип кузову, тощо. Кожне оголошення має декілька справжніх фото, опис характеристик та комплектації, часто відео огляд та опис дефектів.

ПланетАвто пропонує оформить авто в розстрочку вже сьогодні! Це можливо завдяки оформленню спеціального виду кредиту. Вже після першого платежу по машині Ви отримаєте право використання, ключі та технічний паспорт. Таким чином будь-який дорослий громадянин нашої держави може стати власником омріяного транспортного засобу лише за 1 день. Переходьте на сайт ПланетАвто та купуйте авто вже сьогодні.

 

Місце для придбання №2

Придорожній майданчик. Майже у всіх містах нашої держави можна знайти приватні майданчики, на яких припарковано 10-40 машин для швидкого продажу. Достатньо лише знайти декілька з них та завітати для огляду транспортних засобів. Перевагою може стати близьке до Вас розташування та можливість швидкого огляду й покупки. Мінусами може стати завищена ціна, невеликий вибір, приховані недоліки.

Місце для придбання №3

Авторинок. В великих містах є місце для авторинку. Будь-хто може приїхати з ціллю продати або купити машину. Перевагою є постійне оновлення пропозицій, конкурентна ціна, можливість швидкого придбання. Мінусами стане велика кількість прихованих дефектів, негативний настрій та грубість з боку продавців.

Такими були найшвидші місця для покупки власного транспортного засобу. Який найбільше відповідає Вашим побажанням, той і має стати місцем придбання Вашої машини.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: