Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Апрель » 29 » 11:16

Житомирянам у поминальну неділю не рекомендують відвідувати міське кладовище, маршрутки туди не ходитимуть

29 Апреля 2021 1702 0.0 0
Житомирянам у поминальну неділю не рекомендують відвідувати міське кладовище, маршрутки туди не ходитимуть

Влада Житомира не рекомендує містянам у поминальну неділю, 9 травня, відвідувати міське кладовище, яке в народі називають «Дружба».

Рішення про обмежувальні заходи на період поминальних днів на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади ухвалили на позачерговому засіданні виконкому 29 квітня.

«На період поминальних днів 9, 10, 11 та 16 травня 2021 року рекомендувати мешканцям громади по можливості утриматись від відвідування кладовищ. Заборонити під час прибирання та відвідування могил вживання алкогольних напоїв та споживання їжі. Управлінню транспорту і зв’язку міської ради вжити заходи щодо припинення руху транспорту з 07.00 до 19.00 годин 9 травня 2021 року по шосе Західному у м. Житомирі, окрім транзитного, вантажного, спеціального транспорту та автомобілів, задіяних у обрядах поховання», - йдеться у проєкті рішення, який був оприлюднений напередодні засідання.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Микола Дідківський уточнив, що мова йде про маршрутки №44 та №11, які 9 травня будуть доїжджати лише до гідропарку.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: