Авто ЖЖ » Новости » 2009 » Март » 6 » 11:15

Водитель Форда сбил в Житомире 20-летнего парня

06 Марта 2009 5068 0.0 0
Водитель Форда сбил в Житомире 20-летнего парня

Вчора, 5 березня 2009 року о 08:15 в м. Житомирі по вул. Героїв Пожежних водій автомобіля «Форд», мешканець м. Житомира, 1972 р.н., скоїв наїзд на пішохода, місцевого мешканця, 1989 р.н., який перетинав проїзну частину справа наліво відносно напрямку руху автомобіля.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до ЦМЛ № 2 м. Житомира.

Аналізуючи дорожньо-транспортні пригоди, слід зазначити, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху, тому Державтоінспекція нагадує: не слід нехтувати своїм життям та здоров'ям. Не зайвим буде застерегти як водіїв, так і пішоходів, що лише дотримання Правил дорожнього руху і взаємоввічливість його учасників зменшать кількість аварійних ситуацій і дорожньо-транспортних пригод.
 

Увага! ДАІ повідомляє місцезнаходження автопатрулів з радарами: а/д Київ - Чоп, 154 км, 129 км, 76 км, а/д Житомир - Сквира, 8 км.

За минулу добу 5 березня працівниками Державтоінспекції на автошляхах Житомирської області було виявлено та припинено 849 порушень Правил дорожнього руху. Затримано 24 водія за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння. Складено 460 адміністративних протоколів на водіїв, за перевищення швидкісних режимів.

За минулу добу на автошляхах Житомирщини зафіксовано 1 дорожньо-транспортну пригоду, в якій 1 людина травмована.

Інформацію передав: інспектор групи профілактичної роботи УДАІ УМВС України в Житомирській області


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: