Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Сентябрь » 14 » 17:54

Нова розмітка та світлофори: вулицю Мазепи готують для двостороннього руху транспорту

14 Сентября 2021 945 0.0 0
Нова розмітка та світлофори: вулицю Мазепи готують для двостороннього руху транспорту

У Житомирі комунальники наносять на вулиці Івана Мазепи нову дорожню розмітку та встановлюють світлофори. З 17 вересня на ділянці вулиці від перехрестя з проспектом Незалежності до Грушевського запровадять двосторонній рух транспорту.

"Ми доставляємо світлофори і встановлюємо дорожні знаки "пішохідний перехід", "головна дорога". Світлофори будуть висіти на розтяжці над дорогою. Незабаром у нас буде тут двохсторонній рух", – сказав в коментарі "Суспільному" Володимир Демешок, майстер цеху автодоріг комунального підприємства "Міськсвітло".


Керівник міського управління транспорту та зв'язку Костянтин Підпокровний говорить, що організацію дорожнього руху на вулиці Івана Мазепи змінять через завантаженість Східної.

"У нас достатньо перенасичена вулиця Східна, і одне з найгірших перехресть – вулиця Грушевського та вулиця Східна. Воно досить перевантажене. Ми намагалися змінити циклограми на даному перехресті, щоб знизити інтенсивність руху, але, на жаль, ефекту це не дало. Тому було прийнято рішення комісією з безпеки дорожнього руху відкрити двосторонній рух", – каже Підпокровний.

Фото, изображения:
Нова розмітка та світлофори: вулицю Мазепи готують для двостороннього руху транспорту Изображение 2
Нова розмітка та світлофори: вулицю Мазепи готують для двостороннього руху транспорту Фото 3
Нова розмітка та світлофори: вулицю Мазепи готують для двостороннього руху транспорту Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: