Авто ЖЖ » Новости » 2022 » Март » 22 » 18:09

Вольф про давню розмову з Хемілтоном: «Сказав йому, що навіть якщо ми з дружиною в чомусь не згодні, мені ніколи не спаде на думку розлучати

22 Марта 2022 969 5.0 0
Вольф про давню розмову з Хемілтоном: «Сказав йому, що навіть якщо ми з дружиною в чомусь не згодні, мені ніколи не спаде на думку розлучати

Бос «Мерседеса» Тото Вольф розповів про те, як розмова, що відбулася між ним та Льюїсом Хемілтоном пізно ввечері, одного разу врятувала їхні стосунки. 

Нагадаємо, підопічні мали проблеми в роки напруженого суперництва британця з партнером за командою Ніко Росбергом.

Слід також додати, що цьогорічна «Формула-1», в якій бере участь Хемілтон, розпочалася вже 20-го березня. Наступна гонка запланована на 27-е березня. Знайти вигідні коефіцієнти на автоспорт можна в популярній БК Марафонбет. Проте, аби зручно та швидко переглядати коефіцієнти та укладати парі, слід завантажити додаток БК Марафон на телефон.

Прочитати, як це зробити можна за посиланням - https://odds.ru/bookmakers/marathonbet/prilozhenie-android/

Також аналітики вже прогнозують переможця цьогорічних ігор. У БК Марафон фаворитом на успіх вважають Макса Ферстаппена - коефіцієнт 2.61, наступний можливий переможець Льюїс Хемілтон - коефіцієнт 3.90. Замикає трійку можливих лідерів «Формули-1» гонщик Шарль Леклер, на його перемогу в гонці можна поставити з коефіцієнтом 6.45.

Як розповів Тото Вольф, він зустрівся з Хемілтоном на різдвяній вечірці в Оксфордширі того грудня з небажанням. Вольф сказав Льюїсу, що їм потрібно вирішити, чи хочуть вони працювати разом чи ні. Головний «Мерседесу» заявив, що Льюїс хоче перемагати як гонщик, а Вольф хоче перемагати як команда. І Вольф додав, що не планує з Льюїсом сваритися чи розходитися, а що їм просто потрібно розв’язати цю проблему. 

Тоді Тото сказав Хемілтону, що навіть якщо він зі своєю дружиною можуть в чомусь не погоджуватися, Тото ніколи не спаде на думку розлучитися.

Командир «Мерседесу» розповів, що він з Хемілтоном розпочали цю дискусію як би наввипередки, а потім, після чотирьох або п'яти годин розмови, вони опинилися на зовсім іншому рівні. Суто ділові відносини перетворилися на особисті, пояснив Вольф. 

Хемілтон для Тото - друг. Це не означає, що між ними більше немає суперечок, але тепер успіх Льюїса – це успіх команди, а успіх команди – це успіх Льюїса, завершив Вольф.

 

 


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: