Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июль » 13 » 09:00

Уночі в Житомирській області легковик врізався в дерево: двоє молодих людей потрапили до лікарні

13 Июля 2021 1396 0.0 0
Уночі в Житомирській області легковик врізався в дерево: двоє молодих людей потрапили до лікарні

На дорозі між селами Хорошівської громади сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій травми отримали 25-річний водій та на рік старший пасажир.

Про це 12 липня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 липня близько 2:20 на автошляху між селами Дворище та Солодирі Хорошівської громади. У результаті зіткнення автомобіля з деревом травм зазнали водій та пасажир легковика. Слідчі поліції розпочали досудове розслідування», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, водій автомобіля «Peugeot 605», 25-річний житель с. Солодирів, рухаючись автошляхом, не впорався з керуванням та допустив з’їзд транспортного засобу за межі проїжджої частини, де сталося зіткнення з деревом.

Унаслідок ДТП травми різного ступеню тяжкості отримали водій та його пасажир, 26-річний місцевий житель. Їх ушпиталили до місцевої лікарні.

«Нині триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Поліцейські з’ясовують всі причини та обставини події», - повідомили в поліції.

Фото, изображения:
Уночі в Житомирській області легковик врізався в дерево: двоє молодих людей потрапили до лікарні Изображение 2
Уночі в Житомирській області легковик врізався в дерево: двоє молодих людей потрапили до лікарні Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: