Авто ЖЖ » Новости » 2022 » Ноябрь » 25 » 22:17

Стенд регулювання розвал-сходження: призначення, види і обслуговування

25 Ноября 2022 988 0.0 0
Стенд регулювання розвал-сходження: призначення, види і обслуговування

Для визначення та регулювання кутів установки коліс використовується спеціальний стенд, без якого не обійтися СТО. Він дозволяє повернути нахил коліс до певного рівня. Щоб придбати якісний стенд регулювання розвал-сходження варто ознайомитись з його видами.

В Україні для виконання процедури сходження коліс можна придбати якісне обладнання на сайті «АД-Інструмент». Пристрої реалізується від виробника та мають сертифікати.

Стенд регулювання розвалу сходження коліс: призначення

Якщо авто під час їзди по прямій веде в сторону або заносить на повороті навіть по сухому асфальту, варто завітати до майстерні. Фахівці СТО допоможуть усунути проблему, використовуючи стенд регулювання розвалу-сходження коліс. 

Під час процедури вимірюються параметри співвідношення між площиною обертання і поздовжньою віссю. Проводяться заміри значення між розвалом та сходженням.

Пристрій для регулювання розвал-сходження коліс: переваги

Використовуючи пристрій для регулювання розвал сходження коліс можна підвищити якість керування транспортним засобом на дорозі, підвищити його стійкість. Завдяки регулюванню на обладнанні можна уникнути аварійної ситуації та зменшити споживання пального і зменшення зносу шин.

Якісний стенд гарантує високу швидкість обробки значень та їх точність.

Який можна придбати стенд регулювання розвалу-сходження

  • Комп'ютерний. Стенд регулювання розвалу сходження являється максимально точним. Його часто використовують на СТО. Інформація обробляється комп'ютером, який і вносить корективи в положення коліс.
  • 3D. Надточне обладнання, робота якого базується на зчитуванні даних камерами. Інформація відображається на комп'ютері.
  • Лазерні. Найпопулярніший вид стендів, робота яких базується на визначенні кутів нахилу коліс за допомогою лазерного променя.

Обслуговування стенда для регулювання кутів установки коліс

Час-від-часу стенд для регулювання кутів установки коліс потребує профілактичного огляду, який допоможе обладнанню виконувати свою роботу точно. Профілактика пристрою включає калібрування. Окрім цього, обладнання з вбудованою базою даних потребує постійного оновлення та модернізації з метою розширення можливостей пристрою. Виконуючи ці прості процедури можна забезпечити повноцінне функціонування будь-якій системі.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: