Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Ноябрь » 21 » 21:50

На трасі у Житомирській області Chrysler виїхав назустріч ВАЗу: внаслідок зіткнення до лікарні потрапили п’ятеро людей

21 Ноября 2021 1489 0.0 0
На трасі у Житомирській області Chrysler виїхав назустріч ВАЗу: внаслідок зіткнення до лікарні потрапили п’ятеро людей

На трасі у Бердичівському районі Житомирської області 20 листопада сталася ДТП, у якій постраждали п’ятеро людей – водії двох автомобілів та пасажири. На місці події працювали поліцейські, рятувальники та медики.

Про це 21 листопада повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 10:45 год. на автодорозі Бердичів –Хмільник, між селами Маркушами та Обухівкою.

«Попередньо, водій автомобіля Chrysler, 62-річний киянин, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де відбулось зіткнення з автомобілем ВАЗ-2114 під керуванням 41-річного жителя Вінниччини», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП до реанімаційного відділення Бердичівської райлікарні з травмами різного ступеню тяжкості було госпіталізували водія ВАЗа, пасажирку цього ж автомобіля, 55-річну жительку Вінницької області та пасажирку Chrysler, 64-річну жительку Чернівецької області. Також до травматологічного відділення лікарні потрапили водій Chrysler та його пасажирка, 53-річна киянка.

Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Фото, изображения:
На трасі у Житомирській області Chrysler виїхав назустріч ВАЗу: внаслідок зіткнення до лікарні потрапили п’ятеро людей Изображение 2
На трасі у Житомирській області Chrysler виїхав назустріч ВАЗу: внаслідок зіткнення до лікарні потрапили п’ятеро людей Фото 3
На трасі у Житомирській області Chrysler виїхав назустріч ВАЗу: внаслідок зіткнення до лікарні потрапили п’ятеро людей Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: