Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июль » 8 » 20:54

Колишній інспектор ГУНП в Житомирській області у стані сп’яніння скоїв смертельну ДТП біля Яремче

08 Июля 2021 1234 0.0 0
Колишній інспектор ГУНП в Житомирській області у стані сп’яніння скоїв смертельну ДТП біля Яремче

6 липня у Яремче на Івано-Франківщині сталася дорожньо-транспортна пригода: Volkswagen Touareg на зустрічній смузі влобову зіткнувся з мотоциклом. Водійка мотоцикла загинула на місці події. Поліція встановила, що 25-річний водій автомобіля перебував у стані сп’яніння. Місцеві ЗМІ повідомляють, що за кермом позашляховика перебував 25-річний Сергій Антонюк, який працював інспектором криміналістичного відділу слідчого управління ГУНП в Житомирській області.

«Аварія трапилась в Яремчі, внаслідок лобового зіткнення легковика з мотоциклом одна людина загинула. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.6 липня о 07:15 на дорозі Н-09 в Яремчі сталася смертельна ДТП. Виїздом правоохоронців попередньо встановлено, що 25-річний водій Volkswagen Touareg рухався у напрямку Микуличина, але на заокругленій ділянці дороги не справився з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок такого маневру автомобіль зіткнувся з мотоциклом Bajaj Pulsar NS200. Останнім транспортним засобом керувала 32-річна мешканка Києва, яка від отриманих травм загинула на місці аварії. Водій автомобіля, уродженець Києва, не травмувалися, в автівці їхав сам. У керманича відібрано кров на перевірку стану сп’яніння. Результат підтвердив, що він перебував напідпитку – 1,19 проміле. За фактом аварії слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Водія затримано у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини», - повідомила про ДТП поліція ГУНП в Івано-Франківській області.

Відео поліції Івано-Франківщини

7 липня Івано-Франківський міський суд повідомив про обрання міри запобіжного заходу водієві, який вчинив смертельну ДТП у місті Яремче.

«07 липня 2021 року до Івано-Франківського міського суду, для визначення міри запобіжного заходу, було доставлено уродженця міста Києва жителя Поляницької ТГ Надвірнянського району, 1996 року народження, якого досудове слідство обґрунтовано підозрює у вчинені злочину передбаченого частиною 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого). Під час розгляду у судовому засіданні клопотання сторони державного обвинувачення, судом було встановлено, що 06 липня 2021 року підозрюваний, керуючи позашляховиком «Volkswagen Touareg», спричинив ДТП у м. Яремче Івано-Франківської області. На момент вчинення ДТП, як випливає із матеріалів наданих суду, він перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Дослідивши матеріали справи, розглянувши надані докази та заслухавши думки сторін Івано-Франківський міський суд ухвалив застосувати щодо підозрюваного 1996 року народження міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, без визначення розміру грошової застави», - повідомила пресслужба суду.

Місцеве видання Прикарпаття «Вікна», посилаючись на допис нардепа Василя Вірастюка, називає особисті дані підозрюваного в смертельній ДТП та публікує фото водія.

6 липня о 07.15 на заокругленій ділянці дороги Н-09 на Івано-Франківщині трапилась ДТП, внаслідок якої на місці аварії загинула киянка Олена Денисенко, 1989 року народження. Водій смертельної ДТП займає посаду старшого інспектора криміналістичного відділу СУ ГУНП в Житомирській області. Зіткнення відбулось на зустрічній смузі, водій VolksWagen Touareg не впорався з керуванням. За кермом позашляховика був уродженець Києва Антонюк Сергій Русланович, 1996 року народження. Чоловіка врятували подушки безпеки і він залишився цілим та неушкодженим, розповів у соцмережі народний депутат Василь Вірастюк. За словами свідків, чоловік був у стані алкогольного сп’яніння та пропонував винагороду, щоб допомогли втекти з місця події. За попередніми даними, в організмі водія позашляховика зафіксували 1,19 проміле алкоголю. Дівчина ж керувала мотоциклом BAJAJ PULSAR NS200 (для тих, хто не знає — не є швидкісним байком — трохи кращий від мопеда). І вижити в цій жахливій ДТП в Олени не було шансів, йдеться в повідомленні народного депутата. Через друзів-знайомих нардепи дізнались, що 25-річний чоловік на кожному етапі встановлення деталей розслідування намагався «порішати», - повідомило видання «Вікна».

Фото видання "Вікна"

У Єдиному державному реєстрі декларацій міститься декларація про доходи Сергія Руслановича Антонюка, яку він подав перед звільненням (20 листопада 2018) з посади старшого інспектора криміналістичного відділу СУ ГУНП в Житомирській області. У декларації зазначено, що він зареєстрований та проживає у місті Києві.

Фото, изображения:
Колишній інспектор ГУНП в Житомирській області у стані сп’яніння скоїв смертельну ДТП біля Яремче Изображение 2
Колишній інспектор ГУНП в Житомирській області у стані сп’яніння скоїв смертельну ДТП біля Яремче Фото 3
Колишній інспектор ГУНП в Житомирській області у стані сп’яніння скоїв смертельну ДТП біля Яремче Изображение 4
Колишній інспектор ГУНП в Житомирській області у стані сп’яніння скоїв смертельну ДТП біля Яремче Фото 5
Колишній інспектор ГУНП в Житомирській області у стані сп’яніння скоїв смертельну ДТП біля Яремче Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: