Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Январь » 13 » 20:05

Голова облдержадміністрації пообіцяв виправити недоліки капітального ремонту вулиці Київської в Житомирі, але потрібно дочекатися весни

13 Января 2021 954 0.0 0
Голова облдержадміністрації пообіцяв виправити недоліки капітального ремонту вулиці Київської в Житомирі, але потрібно дочекатися весни

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко пообіцяв, що підрядник виправить недоліки капітального ремонту вулиці Київської у Житомирі. Про це Бунечко сказав 13 січня в програмі “Діалоги” на Житомир.info.

“Вулиця Київська – ми її виправимо, там проведена експертиза, там дійсно є питання по верхньому шару покриття, тому, коли дозволить вже погода... Більш того, у нас в (тендерній) документації є виправлення цих дефектів від підрядної організації. Тому я запевняю житомирян, що по вулиці Київській роботи будуть доведені до того рівня якості “як положено”. Їздив по Київській з начальником департаменту (регіонального розвитку) Інною Хоменко, не кажу, що це інспекція, бо інспектувати я не можу, але “на глазок”, як звичайний, пересічний житомирянин рухаючись на автомобілі я відчуваю, що якість є незадовільною”, - наголосив голова ОДА та ще раз запевнив, що недоліки будуть виправлені навесні, коли дозволить погода.

Щодо завершення капітального ремонту на Великій Бердичівській, то конкретні терміни голова облдержадміністрації не назвав.

“Я не готовий сказати щодо завершення цього об’єкту, ми доробимо. Я позавчора (11 січня) мав розмову з Сергієм Івановичем Сухомлином (Житомирським міським головою), запевнив його”, - сказав Віталій Бунечко.

Нагадаємо, в 2020 році частину вулиці Київської (від майдану Соборного до вул.Небесної сотні) та вулиці Великої Бердичівської (від вул.Довженка до вул.Жуйка) капітально ремонтували в рамках президентської програми «Велике будівництво», замовником робіт був департамент регіонального розвитку облдержадміністрації.

 


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: