Авто ЖЖ » Новости » 2009 » Июнь » 19 » 18:55

Переполненные маршрутки буквально заполонили Житомир

19 Июня 2009 2278 0.0 0
Переполненные маршрутки буквально заполонили Житомир
Страйк працівників ТТУ додав роботи інспекторам Державтоінспекції. Адже переповнені маршрутки буквально заполонили місто. Коментар начальника Відділу ДАЇ міста Житомира Олександра Кравченко щодо ситуації, що склалася, подає старший інспектор групи профілактики обласного Управління ДАЇ Ольга Номерчук:

"Незважаючи на тимчасові труднощі, працівники Державтоінспекції в місті продовжують виконувати службові обов’язки, зокрема, й щодо забезпечення безпеки пасажирських перевезень. Тому водії маршрутних таксі, які не дотримуються визначених правил та норм перевезення пасажирів, притягуються до адміністративної відповідальності. Адже чинне законодавство у зв’язку з тимчасовими труднощами ніхто не відміняв, повідомляє Олександр Кравченко"

Відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення (стаття 121-2), перевезення водіями маршрутних таксі пасажирів понад максимальну кількість, передбачену технічною характеристикою або визначену в реєстраційних документах, тягне за собою накладення штрафу від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 до 255 гривень).

У той же час страйк працівників ТТУ не вплинув на кількість замовлень таксі. Як нам повідомили у диспетчерських службах декількох служб таксі кількість замовлень залишилася незмінною. Пояснюють це тим, що послугами тролейбусів та трамваїв у Житомирі користуються переважно пенсіонери та інші пільговики.

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: