Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Октябрь » 4 » 18:55

У Житомирі автобуси курсують не за тими маршрутами, що «намалювала» мерія

04 Октября 2021 1072 0.0 0
У Житомирі автобуси курсують не за тими маршрутами, що «намалювала» мерія

У Житомирі з суботи, 2 жовтня, запрацювала нова автобусна мережа, а більшість маршрутів змінили. Це стосується автобусів №3, №4, №5, №8, №10, №11, №14, №18, №19, №23, №25, №27, №30, №37, №44.

Втім на вихідних житомиряни фіксували невідповідність між тим, як курсували водії, та маршрутами, які були вказані у новій схемі руху, передає сайт Житомир інфо.

Наприклад, на сайті міської ради маршрут №3 має кінцеву зупинку «Корбутівка» (Пожежна частина), а в суботу водій доїжджав до взуттєвої фабрики «Крок».

Автобус №5 замість майдану Соснового, який був вказаний як кінцева, доїжджав лише до взуттєвої фабрики «Крок». На зворотньому шляху з Малинського ринку автобус їхав по вул. Народицькій та Отаманів Соколовських, повертаючись на проспект Незалежності.

Маршрут №23 мав кінцеву зупинку у селі Слобода-Селець, але цього не було вказано на сайті.

Водій автобуса №27 не заїжджав на Малинський ринок та курсував за іншим маршрутом: з Грушевського їхав на вул. Небесної Сотні, далі на Київську замість вул. Перемоги та Соборного майдану.

А нових маршрутів №21 та №55 житомиряни не бачили.



Заступний міського голови заявив, що 5 жовтня в міськраді відбудеться брифінг, на якому дадуть відповіді на всі питання.
 

«Завтра у нас буде з цього приводу онлайн-брифінг, можна буде в прямому ефірі поставити усі запитання, які стосуються мережі, щодо маршрутів автобусних, тому завтра ми зможемо на все це відповісти. Сьогодні після вихідних – перший робочий день, працюємо, зберемо усі підсумки, проаналізуємо і завтра готові відповісти. У нас усі маршрути практично вийшли, є технічні питання, є проблеми з підвищенням вартості газу, дуже багато питань, але ще раз кажу: у нас згідно з цими графіками усе виїхало, можливо, не у тій кількості, але виїхало», – відповідає заступник міського голови Олександр Шевчук.


Він також сказав, що міська рада не зафіксувала відхилення від затверджених схем руху.
 

«Не зафіксували, по деяких маршрутах відбулися невеликі зміни, але ще раз кажу, що завтра ми все це розкажемо і на всі ці питання надамо відповідь», – каже заступник міського голови Олександр Шевчук.


Фейком назвав й інформацію, що через підвищення вартості газу маршрут №8 тимчасово не курсуватиме.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: