Авто ЖЖ » Новости » 2022 » Январь » 24 » 16:47

Обмін авто або ремонт старої машини? Який метод насправді вигідніший.

24 Января 2022 441 5.0 0
Обмін авто або ремонт старої машини? Який метод насправді вигідніший.

Чому ця стаття привернула Вашу увагу? Можливо, Ви зацікавлені обміном авто та оцінюєте різні варіанти. Або у Вас є власна машина, яка потребує постійного ремонту? Врешті решт потрібно визначитись та вибрати найкращий варіант подальших дій. Обмін авто або ремонт та вкладення коштів у свій транспортний засіб? Зміни або відновлення? Щось нове або відремонтоване старе? В статті порівняємо шляхи подальшого життя, знайдемо переваги та недоліки обох методів.

      Обмін авто без доплати підійде тим, хто не планував заздалегідь таке переоформлення. Такий метод доступний кожному, хто має машину для продажу, техпаспорт, власний паспорт та ідентифікаційний номер платника податків (ІПН). У перевіреній компанії, яка має пакет державних документів та дозволів, пройти консультацію та дізнатись про всі етапи та ціни. Викуп можливий як за добу (швидкий за ціною компанії), так і за певний час (комісійній, відсотків на 10 вище, ніж оцінка). Обрати модель з асортименту компанії легко, можна навіть зупинити свій вибір на дорогій машині. Лізинговий кредит допоможе отримати кращий транспортний засіб, а сплачувати різницю ціни частинами поступово. Оформлення кредиту відбувається на майданчику, для цього необхідно оформити договір та ознайомитись з графіком внесків. В цьому графіку прописуються всі внески на весь термін кредитування, комісії та тіло побачити легко. Жодна криза не вплине на ці суми, що також є плюсом. Найкращі характеристики: безпека та надійність обміну авто, можливість отримати дорогу модель без миттєвої доплати, якісна модель без потреби в ремонті. Недолік – комісія.

       ПланетАвто виконує обмін авто з розстрочкою на будь-якому з 31 майданчиків України. На сайті PlanetAvto знайти найближчий офіс легко, а також подивитись онлайн асортимент паркових та комісійних пропозицій ПланетАвто. Оцінити власну модель також легко на сайті ПланетАвто, потрібно ввести держномер або параметри моделі для розрахунку вартості викупу. Отримати консультацію без відвідування майданчика? Просто залиште номер мобільного в заявці на сторінці ПланетАвто.

       Ремонт без обміну авто влаштує тих, хто не має бажання щось кардинально змінювати або ж модель та комплектація машини влаштовує зараз. Можливо, найкраща модель вже знайдена, тоді нащо її оновлювати та продавати? Тоді найкращим вибором стане ремонт та вдосконалення транспортного засобу, своєчасна заміна ременів та масла, боротьба з іржею, придбання та заміна елементів. Найкращі характеристики цього методу: поліпшення машини, не потрібно шукати щось нове та змінювати модель. Недоліки: моральний та фізичний знос старого авто, відсутність надійності, переживання про можливість поламання.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: