Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июль » 19 » 16:53

На великій швидкості мчав Житомиром, створював аварійні ситуації та врізався у напівсферу: вночі патрульні переслідували п'яного водія

19 Июля 2021 1971 0.0 0
На великій швидкості мчав Житомиром, створював аварійні ситуації та врізався у напівсферу: вночі патрульні переслідували п'яного водія

У ніч на 19 липня патрульні поліцейські у Житомирі переслідували водія, який мчав вулицею Великою Бердичівською, нехтуючи правилами дорожнього руху. На вимогу правоохоронців водій не реагував, натомість продовжував «лиху» їзду, створював аварійні ситуації, здійснив наїзд на бетонну напівсферу. Врешті, чоловік зупинився, вийшов з авто та намагався втекти. Виявилося, що він був п’яним.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні вночі патрульні поліцейські помітили автомобіль ВАЗ, який рухався на великій швидкості вулицею Великою Бердичівською з порушенням правил дорожнього руху. Інспектори неодноразово подавали вимогу, щоб водій зупинив транспортний засіб. Проте керманич не реагував та створював аварійні ситуації, виїжджав на смугу зустрічного руху, а також здійснив наїзд на бетонну сферу», – йдеться у повідомленні.

Патрульні зупинили ВАЗ на вулиці Басейній, проте водій вибіг з авто і хотів утекти — його одразу затримали поліцейські.

Відео патрульної поліції Житомирської області

Під час спілкування з керманичем стало зрозуміло, що він має явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп'яніння у медичному закладі водій відмовився у встановленому законом порядку.

На чоловіка склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Транспортний засіб, згідно з чинним законодавством ст. 265-2 КУпАП, евакуювали.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: