Авто ЖЖ » Новости » 2020 » Декабрь » 30 » 12:40

На Житомирщині водій-вбивця переніс тіло збитого 16-річного юнака з місця ДТП

30 Декабря 2020 4054 1.0 0
На Житомирщині водій-вбивця переніс тіло збитого 16-річного юнака з місця ДТП

Тіло хлопця було виявлено на території ринку райцентру після 6 ранку. Поліцейські встановили водія транспортного засобу, у результаті наїзду якого хлопець отримав смертельні травми. Таку інформацію повідомляє поліція Житомирської області.

Поліцейські встановили, що напередодні увечері хлопець разом зі знайомим знаходились на ринку, де розпивали спиртне, і близько півночі один із учасників пішов. Юнак же залишився на ринку.

У подальшому, як з’ясували поліцейські, хлопця, який лежав на землі, травмував мікроавтобус. Після наїзду водій транспортного засобу переніс юнака до іншого місця на території ринку і залишив там.

У результаті проведених слідчих дій поліцейські встановили і розшукали автомобіль і його водія. Це 43-річний житель райцентру. За місцем його проживання 29 грудня під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури правоохоронці провели невідкладний обшук і вилучили транспортний засіб. Нині призначено низку експертних досліджень. Для встановлення всіх обставин чоловіка доставили до Бердичівського відділу поліції.

Нагадаємо, 27 грудня уранці на місцевому ринку райцентру було виявлено мертвим 16-річного юнака. У ході першочергових заходів поліцейські провели огляд місця події, а також було призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті хлопця. Також проведено опитування громадян та вилучені записи камер відеоспостереження.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: