Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июль » 7 » 19:24

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА купив новенький Mitsubishi за 600 тисяч гривень

07 Июля 2021 990 0.0 0
Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА купив новенький Mitsubishi за 600 тисяч гривень

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА 5 липня уклав угоду з ТОВ «Арма Моторс» на придбання Mitsubishi Outlander вартістю 599 тис. грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

За умовами договору, ТОВ «Арма Моторс» має поставити автомобіль до 31 липня 2021 року. Джерело фінансування - державний бюджет України.

Згідно з технічною документацією, департамент Житомирської ОДА замовив Mitsubishi Outlander Inform з такими технічними характеристиками: 2021 року випуску; колір - чорний, паливо – бензин; об’єм паливного бака - 63 л; тип кузова - універсал; гарантія на автомобіль – 5 років або 100 000 км пробігу.

Очікувана вартість закупівлі становить 600 тис. грн. Конкурентом на торгах для ТОВ «Арма Моторс» виступила фірма з Київської області ТОВ «Ніко Мегаполіс» з пропозицією на 800 грн дорожчою. Під час аукціону фірми між собою не конкурували та не знижували ціну.

ТОВ «Арма Моторс» зареєстроване в Броварах Київської області. Спеціалізується фірма на торгівлі автомобілями та легковим автотранспортом. Статутний капітал - 18,6 млн грн. Засновниками фірми є Роман Казанко і ТОВ «Компанія з управління активами «Інвестіум», яке, у свою чергу, належить Євгену Колчіну і ТОВ «БС Консалтинг» Романа Реброва.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: