Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Апрель » 16 » 08:45

У Житомирі створили інтерактивну карту аварійних ям, які лататимуть після дощів. ВІДЕО

16 Апреля 2021 774 0.0 0
У Житомирі створили інтерактивну карту аварійних ям, які лататимуть після дощів. ВІДЕО

13 та 14 квітня комунальники розпочали ремонт аварійних ям, які утворились під час зимового періоду, на вулицях Житомира. Наразі роботи припинені через високу ймовірність дощу, але вже з початку наступного тижня працівники КП «Управління автомобільних шляхів» продовжать асфальтувати найбільш пошкоджені ділянки. Начальник управління транспорту Костянтин Підпокровний каже: для організації роботи в муніципалітеті створили інтерактивну карту, на якій позначили місця, де утворились аварійні ями. Про це інформує Житомир.info

«У вівторок був запущений асфальтний завод. Комунальне підприємство УАШ розпочало ці роботи. Зокрема, працювали на Київській, Селецькій, Вітрука. Тобто, частину вулиць почали латати. Погода на даний час не дає продовжувати роботи. На цьому тижні є висока ймовірність опадів. І до поліпшення погоди роботи поки припинені. Орієнтовно з понеділка відновлюємо цю роботу. Перелік сформований, є інтерактивна карта, на якій нанесені всі проблемні місця. Крім того, там відображені і розкопки, які у нас залишились з осені, з зими - тепломережі, водоканалу. Всі об’єкти ми маємо усунути протягом двох-трьох тижнів, і вони всі є на інтерактивній карті», - розповідає Костянтин Підпокровний.

У мерії кажуть: подібні латки на дорогах недовговічні, але усі ці місця відремонтують у розпал сезону ремонтів на вулицях міста.

«Не виключено, що асфальт простоїть недовго. Ми не кажемо, що це повноцінний поточний ремонт. Це все-таки ліквідація аварійних ям. Звісно, з початком сезону, ми повернемось на ці ділянки з фрезуванням великими картами. Це не означає, що ми так залишимо до кінця року ці ділянки. Якраз ліквідація ям і передбачає, що потрібно дати можливість проїзду для техніки, громадського та приватного транспорту. І потім вже в розпал дорожнього сезону (травень, червень, липень - основні місяці) ми будемо повертатись на ці ділянки, фрезувати, відкривати ці ж вибоїни і асфальтувати повноцінно», - каже начальник управління транспорту.

Щойно погодні умови дозволять, а комунальники сподіваються, що це буде вже в понеділок, ремонтні бригади продовжать роботи на вулиці Селецькій та Вітрука, Київській та проспекті Миру.

«Три бригади у нас працює по ліквідації ям. Дві - безпосередньо по ямам на дорозі, одна бригада працює по розкопках. Потужність заводу, яка у нас на даний час є, не дозволяє збільшувати кількість людей на дорогах. Є потужність асфальтного заводу і тієї кількості бригад достатньо, щоб забезпечити ефективну роботу без простою на дорогах», - каже Костянтин Підпокровний.

Нагадаємо, житомирські комунальники з середини квітня планували почати латати пошкоджені за зиму дороги.

Фото, изображения:
У Житомирі створили інтерактивну карту аварійних ям, які лататимуть після дощів. ВІДЕО Изображение 2
У Житомирі створили інтерактивну карту аварійних ям, які лататимуть після дощів. ВІДЕО Фото 3
У Житомирі створили інтерактивну карту аварійних ям, які лататимуть після дощів. ВІДЕО Изображение 4
У Житомирі створили інтерактивну карту аварійних ям, які лататимуть після дощів. ВІДЕО Фото 5
У Житомирі створили інтерактивну карту аварійних ям, які лататимуть після дощів. ВІДЕО Фото 6
У Житомирі створили інтерактивну карту аварійних ям, які лататимуть після дощів. ВІДЕО Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: