Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июнь » 9 » 12:40

У Коростишеві чоловік хотів вкрасти чужий автомобіль, але завадили очевидці і викликали поліцію

09 Июня 2021 3271 4.0 0
У Коростишеві чоловік хотів вкрасти чужий автомобіль, але завадили очевидці і викликали поліцію

У Коростишеві 7 червня чоловік спробував вкрасти чужий автомобіль, випадкові очевидці викликали поліцію. Нині у рамках досудового розслідування триває встановлення всіх обставин.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«До відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського РУП надійшло повідомлення від 33-річного жителя району про спробу незаконного заволодіння його автомобілем ВАЗ-2106. На місці події поліцейські з’ясували, що власник залишив транспортний засіб на вулиці міста та відлучився у справах. У цей час за кермо незачиненого авто сів сторонній чоловік, який з-під панелі витягнув електродроти, замкнув їх та спробував поїхати. Його дії помітили випадкові очевидці завадили тому довести до завершення свій намір.

Поліцейські затримали 39-річного жителя Радомишльської громади, на якого вказали свідки. Чоловік визнав свою провину», – йдеться у повідомленні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України, триває встановлення всіх обставин. Законодавством за таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: