Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Апрель » 7 » 14:36

У Коростені нетверезий водій на смерть збив хлопця і втік з місця ДТП

07 Апреля 2021 1039 0.0 0
У Коростені нетверезий водій на смерть збив хлопця і втік з місця ДТП

Уночі 7 квітня в Коростені знайшли труп чоловіка на узбіччі дороги з характерними для ДТП травмами. Водій автомобіля з місця події втік. Уже через пів години потому поліцейські затримали його за містом. Триває з’ясування усіх обставин.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Повідомлення про констатацію смерті невідомого чоловіка надійшло до поліції від медиків близько 00:45. За зовнішнім оглядом наявні на його тілі ушкодження були характерні для травмування автомобілем. На місці працювала слідчо-оперативна група Коростенського районного управління поліції. Під час огляду інспектори виявили уламки окремих деталей автомобіля – дзеркала та бампера. Загиблому хлопцеві було 28 років і він був жителем Коростеня», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили колір, а потім і марку транспортного засобу та наздогнали водія, який був в стані алкогольного сп’яніння.

«Водночас наявну інформацію про дорожньо-транспортну пригоду відразу передали усім нарядам, що працювали у цей час у місті та районі. Поліцейські однієї з груп реагування, які повертались з відпрацювання виклику у селі, звернули увагу на зустрічний автомобіль, що рухався за містом у напрямку Житомира та мав механічні пошкодження. Поліцейські розвернулись та наздогнали «Акуру». Водій, за зовнішніми ознаками, перебував у стані сп’яніння і стверджував, що не розминувся зі стовпом на узбіччі дороги, - прокоментував начальник Головного управління Національної поліції Житомирщини Юрій Олійник.

Ним виявився 35-річний житель Житомирського району, його доставили до районного управління для встановлення та перевірки усіх обставин. Автомобіль з механічними пошкодженнями вилучено для проведення відповідних експертних досліджень.

Зібрані поліцейськими речові докази та інші свідчення вказують на причетність чоловіка до названої дорожньо-транспортної пригоди. Наразі досудове розслідування проводиться за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.

Фото, изображения:
У Коростені нетверезий водій на смерть збив хлопця і втік з місця ДТП Изображение 2
У Коростені нетверезий водій на смерть збив хлопця і втік з місця ДТП Фото 3
У Коростені нетверезий водій на смерть збив хлопця і втік з місця ДТП Изображение 4
У Коростені нетверезий водій на смерть збив хлопця і втік з місця ДТП Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: