Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Апрель » 19 » 14:20

У Коростені Toyota на смерть збила пішохода та зникла з місця ДТП, поліцейські розшукали автомобіль і 20-річного водія

19 Апреля 2021 7282 0.0 0
У Коростені Toyota на смерть збила пішохода та зникла з місця ДТП, поліцейські розшукали автомобіль і 20-річного водія

На світанку 18 квітня у місті Коростень Житомирської області водій легковика здійснив смертельний наїзд на чоловіка та поїхав з місця ДТП. За кілька годин правоохоронці розшукали винуватця. Ним виявився 20-річний хлопець. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Близько о пів на 6 ранку до Коростенського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що по вул. Базарній у райцентрі сталося ДТП з потерпілим. На момент прибуття слідчо-оперативної групи на місці події було виявлено лише загиблого чоловіка з травмами, характерними для наїзду транспортного засобу. Причетний до ДТП водій поїхав геть», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські провели першочергові заходи із встановлення загальних обставин дорожньо-транспортної пригоди. Безпосередньо на місці наїзду правоохоронці вилучили уламки та емблему автомобіля, ймовірно причетного до події.

За зібраними відомостями вдалося з’ясувати, що ДТП сталась за участі автомобіля Toyota світлого кольору. Для розшуку транспортного засобу та затримання водія на територіях Коростенського та Житомирського районів керівник ГУНП увів у дію спеціальну поліцейську операцію «Перехват».

Уже через годину розшукуваний автомобіль з характерними пошкодженнями і його 20-річного керманича правоохоронці виявили у м. Коростені. Молодий чоловік зізнався у вчиненні ДТП. За його словами, він не помітив пішохода, який перетинав проїзну частину вулиці. Поїхати з місця пригоди вирішив, злякавшись скоєного.

За результатами медичного обстеження у водія зафіксовано стан алкогольного сп’яніння.

«Наразі молодика ми затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України, а його автомобіль вилучили», – повідомив начальник Коростенського районного управління поліції Дмитро Гаращенко.

Усі відомості нині перевіряються у рамках розпочатого досудового розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Водночас правоохоронці встановлюють особу загиблого у ДТП пішохода.

Фото, изображения:
У Коростені Toyota на смерть збила пішохода та зникла з місця ДТП, поліцейські розшукали автомобіль і 20-річного водія Изображение 2
У Коростені Toyota на смерть збила пішохода та зникла з місця ДТП, поліцейські розшукали автомобіль і 20-річного водія Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: