Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Август » 4 » 15:10

На полі у Житомирській області згорів автомобіль і два гектари пшениці навколо нього

04 Августа 2021 1800 0.0 0
На полі у Житомирській області згорів автомобіль і два гектари пшениці навколо нього

У селі Булдичів (колишній Романівський район) Житомирської області 3 серпня загорівся автомобіль, що стояв у пшеничному полі. Авто згоріло, а разом з ним і 2 гектари пашні.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«3 серпня, о 17:01, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання пшениці на полі приватного підприємства у с. Булдичів Житомирського району», – йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що вогнем охоплена пшениця на площі 2 га. Існувала загроза подальшого розповсюдження полум’я по полю (загальна площа посівних – 60 га). За рішенням начальника пожежно-рятувального поста на місце події було залучено резервний пожежний автомобіль для підвезення води. Задля запобігання подальшому розповсюдженню вогню місце пожежі було оборане за допомогою трактора з плугом.

Спільними зусиллями вогнеборців та працівників місцевого підприємства о 17:38 пожежа була локалізована та о 18:00 ліквідована. Вогонь знищив 2 га посіву пшениці та легковий автомобіль, що знаходився у полі.

Ймовірна причина займання – несправність електричної системи автомобіля. Остаточні обставини надзвичайної події з’ясовують фахівці.

Крім того, 3 липня вогнеборці ліквідували загоряння стерні в с. Ласки Коростенського району. Там існувала загроза перекидання вогню на житлові будинки, розташовані у 150 метрах від осередку пожежі. Рятувальники запобігли подальшому поширенню полум’я на приватні оселі. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Загалом знищено 1 га стерні та 4 тюки соломи.

Також бійці ДСНС ліквідували загоряння сухої трави на площі 1 га у с. Гульськ Новоград-Волинського району.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: