Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Апрель » 19 » 12:22

Автомагістраль отримає 2,7 млрд грн за утримання доріг в Житомирській області

19 Апреля 2021 877 0.0 0
Автомагістраль отримає 2,7 млрд грн за утримання доріг в Житомирській області

Служба автомобільних доріг у Житомирській області 14 квітня уклала три угоди з ПП «Автомагістраль», на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення протяжністю 1627 км. Загальна вартість підписаних договорів - 2,7 млрд грн. Про це інформує Житомир.info

За умовами укладених договорів, термін надання послуг - до 31 грудня 2023. Джерело фінансування - державний бюджет України.

Про це йдеться в договорах, опублікованих 15 квітня 2021 року на ресурсі ProZorro.

Закупівля складалася з трьох лотів:

  • лот 1 – експлуатаційне утримання автомобільних доріг протяжністю 420 км, очікувана вартість закупівлі становила 806 млн грн;
  • лот 2 - експлуатаційне утримання автомобільних доріг протяжністю 968 км, очікувана вартість закупівлі - 1,3 млрд грн;
  • лот 3 - експлуатаційне утримання автомобільних доріг протяжністю 240 км, очікувана вартість закупівлі становила 1,2 млрд грн.

У технічному завданні, що додається до документації, зазначений перелік послуг, які має надати ПП «Автомагістраль», в тому числі – прибирання сміття на узбіччях, в смузі відводу, на укосах та розділювальній смузі, укріплення узбіч сумішшю щебеню і асфальтогрануляту при товщині шару 10 см, ліквідація вибоїн асфальтобетонного покриття з розламування старого покриття, зрізання напливів асфальтобетонного покриття, заміна дорожніх знаків, розкидання снігових валів, ремонт пошкодженої штукатурки мостів та труб, вирізання кущів, скошування трави та інше.

У першому та третьому лотах конкуренцію ПП «Автомагістраль» склали дві фірми: ТОВ «Автомагістраль-Південь» та ТОВ «Спец Комплект Постач». У другому лоті з ПП «Автомагістраль» конкурувало лише ТОВ «Автомагістраль-Південь».

ПП «Автомагістраль» зареєстроване в Київській області, селі Синяк. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 14 млн 200 грн. Власником фірми є Микола Олексійович Скоростецький, який у 2005-2007 роках очолював Службу автомобільних доріг у Київській області.

8 квітня до Держаудитслужби звернулося ГО «Центр суспільно-політичних досліджень та громадських ініціатив «СТАТУМ», яке просить почати моніторинг закупівлі та перевірити дії посадових осіб Служби автомобільних доріг Житомирської області з приводу вищезазначеної закупівлі на законність та відповідність вимогам законодавства про закупівлі.

ГО «Центр суспільно-політичних досліджень та громадських ініціатив «СТАТУМ» зареєстрована в Дніпрі в 2016 році. Директор ГО є Чернишов Дмитро. 

Зазначимо, це вже друга спроба провести тендер на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг. Перший тендер, оголошений 16 грудня 2020 року, відмінили через неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель.

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Житомирській області 12 квітня через переговорну процедуру уклала угоду з ПП «Автомагістраль» на додаткові роботи з утримання 528 км автомобільних доріг в Житомирській області. Вартість підписаного договору склала 27 млн грн. За його умовами, надавати послуги ПП «Автомагістраль» буде до кінця поточного року. Попередній договір з ПП «Автомагістраль» уклали у травні 2019 року на 120,6 млн грн.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: