Авто ЖЖ » Новости » 2009 » Июнь » 14 » 23:07

Водители авто в Бердичеве устроили в жилом дворе стоянку

14 Июня 2009 2053 0.0 0
Водители авто в Бердичеве устроили в жилом дворе стоянку

У мешканців багатоповерхівок, що на вул. Миру, 9 та 11 здають нерви: територію між їхніми будинками невідомі особи перетворили на автомобільну стоянку: із самого ранку, скаржаться люди, чи то покупці, чи то підприємці, які здійснюють торгівлю на ринку, чи то ще хтось залишають тут свої автівки.

Окрім мешканців багатоповерхівок на Миру, від імпровізованої стоянки страждають і ті, хто мешкає у будинках на 30-річчя Перемоги, 3а та 5а. Цей заїзд до їхніх осель, демонструють люди, є єдино можливим. Дістатися до домівок на власному автотранспорті вони не можуть. У житті все може статися, обурюються бердичівляни, у разі нещасного випадку ні «швидкій», ні «пожежній» до них не дістатися.

Як бути у цій ситуації мешканці 4-х будинків з’ясовували разом із працівниками ДАІ. Перші вимагали виписати штрафи невідомим власникам автівок, показували на забороняючий знак та вимагали у правоохоронців організувати на цьому місці чергування.

Інспектори натомість спочатку пропонували людям звернутися до інспекції з благоустрою, а через кілька хвилин суперечки — будь-куди, можливо, тоді, кажуть, їхню кількість у місті нарешті збільшать, адже 13 працівників ДАІ на весь Бердичів та район — це малувато. Зійшлися на тому, що за можливості, один-два рази на добу інспектори все ж таки контролюватимуть наявність на даній території транспортних засобів.



Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: