Авто ЖЖ » Новости » 2020 » Август » 4 » 13:08

​У ДТП загинув 1,5-річний онук депутата Житомирської облради, невістка – у важкому стані в лікарні

04 Августа 2020 7123 5.0 0
​У ДТП загинув 1,5-річний онук депутата Житомирської облради, невістка – у важкому стані в лікарні

У дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилась 30 липня, загинув 1,5-річний онук депутата Житомирської обласної ради Сергія Орлюка.

Про це 1 серпня повідомив сам депутат на своїй сторінці у фейсбук.

«Кожна дитинка – це маленьке янголятко, яке спускається до нас з небес, щоб принести у цей світ трохи радості та доброти. Та інколи трапляється так, що Господь Бог передчасно забирає до себе чиєсь маленьке життя, на яке має свої плани. І смерть дитини це завжди велике горе, шок та несприйняття, адже неможливо прийняти таку важку втрату. Досі не можу оговтатися від шоку, яка страшна біда прийшла до нашої родини. Багато хто вже знає, що позавчора мій син разом з дружиною та дітьми потрапив у жахливу автомобільну аварію, в результаті якої постраждали та отримали серйозні ушкодження він, його дружина та їх півторарічний син. На жаль, вчора ввечері мій маленький онук Орлюк Даніїл Максимович (12.12.2018 р.н) помер у лікарні від отриманих травм. Приношу щирі співчуття своїм дітям та близьким. Висловлюю велику вдячність всім, хто підтримав нас, хто молився за мою родину. Прошу вас продовжувати свої молитви, адже у реанімації досі знаходиться мама Даніїла, яке теж отримала серйозні травми і зараз перебуває у важкому стані», - написав Сергій Орлюк.

Сергій Валерійович Орлюк є депутатом Житомирської обласної ради (фракція «Батьківщина»), проживає в Бердичеві, де працює головним лікарем Центру ветеринарної медицини «Айболить».

Nissan врізався у припарковану вантажівку

Близько 19.20 30 липня на трасі Київ-Чоп у Брусилівському районі автомобіль Nissan в’їхав у припарковану вантажівку: 28-річний водій, його 20-річна дружина та маленький син – усі жителі Бердичева, з травмами були госпіталізовані до Брусилівської та Коростишівської лікарень.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19:20 год. 30 липня на автошляху Київ – Чоп, у селі Ставище Брусилівського району.

«Попередньо, водій автомобіля Nissan, 28-річний бердичівлянин, не впорався з керуванням та зіткнувся з вантажівкою DAF, що стояла на узбіччі, і за кермом якої знаходився 56-річний житель Коростишівського району», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП водій Nissan отримав травми та був ушпиталений до Брусилівської лікарні. Також отримали тілесні ушкодження і двоє пасажирів позашляховика, 20-річна жителька м. Бердичева та її син, 2019 року народження, яких було госпіталізовано до Коростишівської лікарні.

Нині триває встановлення причин та обставин пригоди у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: