Авто ЖЖ » Новости » 2009 » Июнь » 14 » 22:51

Во дворе жилого дома дерево упало на машину. ФОТО

14 Июня 2009 2569 0.0 0
Во дворе жилого дома дерево упало на машину. ФОТО

Кажуть, знав би де впаде — підстелив би соломи... Навряд, чи одному з мешканців гуртожитку колишнього цукрорафінадного заводу спадало на думку, що місце, яке він обрав для стоянки своєї автівки, виявиться не зовсім вдалим. Вітер відокремив частину верби від стовбура і накрив нею автомобіль.

Ігор Гранковський, мешканець будинку по 2-му пров. Червоному: «Почувши шум, я вийшов на вулицю і побачив, що на автомобіль впало дерево. Слава Богу, що у той час у тому місці не було дітей (їх у гуртожитку чимало). Цей випадок вже не перший: у нас є такі дерева, що вже впали, а є такі, що ось-ось впадуть. А це ж небезпечно для людей.»

Зовсім недавно, демонструє Ігор Гранковський, поруч із гуртожитком від вітру завалився каштан, метрів двадцять від нього — верба. Самотужки спиляти березу та вербу, що височіють біля його будинку, каже чоловік, він не може. Кожен день, говорить, він, члени його сім’ї та будинок ризикують, так само, як і автівка сусіда, бути похованими під деревами, що завалилися від вітру.





Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: