Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Август » 30 » 11:08

За місяць на дорогах Житомирської області поліція зловила понад 400 п’яних водіїв

30 Августа 2021 666 0.0 0
За місяць на дорогах Житомирської області поліція зловила понад 400 п’яних водіїв

За місяць посиленої профілактики у Житомирській області поліцейські припинили понад 9 тисяч порушень на дорогах. Фактично, кожен двадцятий із зафіксованих порушників Правил дорожнього руху – нетверезий керманич автотранспорту.

Про це 28 серпня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Зазначається, що упродовж місяця, з 20 липня по 20 серпня, на території Житомирщини, як і по всій Україні, тривали посилені превентивні заходи поліції на автодорогах регіону.

«За результатами проведеного аналізу місць концентрації ДТП, а також їх основних причин ми визначили напрямки профілактики у сфері безпеки дорожнього руху. Відтак увага поліцейських секторів реагування територіальних підрозділів була зосередження на виявлення та припинення порушень, які найчастіше призводять до автопригод із потерпілими. Також у цей період на шляхах області працювали додаткові екіпажі поліції», – прокоментував заступник начальника ГУНП Житомирщини Артем Лисогор.

За інформацією Управління превентивної діяльності ГУНП Житомирщини, за вказаний період поліцейські загалом припинили на автошляхах більш як 9200 правопорушень. Серед них керування без водійських документів (1654 адміністративні протоколи), нехтування пасками безпеки та мотошоломами (1487), ігнорування забороненого сигналу світлофора та порушення проїзду перехресть (1080). Виявлені 426 водіїв транспортних засобів, які керували у стані алкогольного сп’яніння. Ще понад 520 адміністративних протоколів поліцейські склали відносно пішоходів.

Також правоохоронці звертали увагу на безпеку пасажирських перевезень. Загалом, у цій сфері задокументовано понад 60 правопорушень.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: