Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Март » 31 » 10:17

Водій, який спричинив смертельну ДТП поблизу Житомира, був в стані алкогольного сп’яніння

31 Марта 2021 790 0.0 0
Водій, який спричинив смертельну ДТП поблизу Житомира, був в стані алкогольного сп’яніння

Дорожньо-транспортна подія сталася вночі 29 березня на трасі Київ-Чоп, у с. Березівка Житомирського району: Skoda в’їхала у вантажівку. За погодженням із Житомирською окружною прокуратурою, водію Skoda повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому смерть (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Про це повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«Житель Житомирського району, 23-річний водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом легкового автомобіля Skoda Oktavia, рухаючись у напрямку міста Житомира, порушив правила дорожнього руху, не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення із напівпричепом автопоїзда (фури), після чого зіткнувся з автодорожним відбійником. Унаслідок зіткнення пасажир легкового автомобіля отримав тілесні ушкодження, що призвело до його смерті», – йдеться у повідомленні.

Наразі триває досудове розслідування, яке проводить Житомирський райвідділ поліції.

Житомирська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: