Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Январь » 17 » 16:06

У ДТП на Чуднівському мосту в Житомирі загинув поліцейський, який їхав на завдання

17 Января 2021 1258 0.0 0
У ДТП на Чуднівському мосту в Житомирі загинув поліцейський, який їхав на завдання

У дорожньо-транспортній пригоді за участю тролейбуса та легкового автомобіля, що сталася ввечері 15 січня 2021 року на Чуднівському мосту в Житомирі, загинув працівник поліції, 35-річний Ігор Мороз. Він був за кермом автомобіля та на момент ДТП виконував службовий обов’язок – їхав на завдання.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

“Увечері 15 січня не стало 35-річного Ігоря Петровича Мороза, заступника начальника вiддiлу УІАП ГУНП в Житомирській області. Чоловік загинув під час виконання службових обов’язків у результаті ДТП. Поліцейські висловлюють співчуття родині та схиляють голови у скорботі за колегою, який пішов у вічність”, – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі поліції, згадуючи Ігоря Мороза, зазначають, що він був відповідальним та принциповим працівником, доброю та порядною людиною, щирим та надійним другом.

За освітою військовий зв’язківець, після закінчення Житомирського військового інституту, більше 5 років віддав Збройним Силам України. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2014 році і був у різних підрозділах. У червні-липні 2015 року у складі зведеного загону поліцейських Житомирщини виконував службові завдання на сході держави у зоні проведення Антитерористичної операції. З 2018, як висококваліфікований фахівць, призначений заступником начальника відділу зв’язку та телекомунікацій (нині - вiддiл телефонних комунiкацiй, структурованих кабельних систем, відео, аудiосервiсiв та електронних засобів контролю управління iнформацiйно-аналiтичної пiдтримки ГУНП в Житомирській області).

“15 січня капітан поліції Ігор Мороз виїхав на власному автомобілі Volkswagen Polo для виконання службового завдання і потрапив у ДТП у м. Житомирі. Від отриманих травм поліцейський загинув на місці події”, – пишуть у ГУ Нацполіції.

Трохи згодом у пресслужба ГУНП детальніше описала обставини події.

“Попередньо, керманич автомобіля Volkswagen Polo, 35-річний житомирянин, рухаючись по вул. Чуднівській, на мосту виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося бокове зіткнення з тролейбусом. У результаті ДТП водій легковика загинув на місці події. Також травми отримала одна з пасажирок тролейбуса, 47-річна жителька м. Житомира. Жінці було надано медичну допомогу без ушпиталення. Встановлено, що за кермом автомобіля Volkswagen перебував працівник поліції, який виконував службове завдання”, – інформують у поліції.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України триває встановлення всіх причин та обставин ДТП. Про подію повідомлено територіальне управління Державного бюро розслідувань.

Нагадаємо, близько 19:45 год. 15 січня на Чуднівському мосту в Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю тролейбуса та легкового автомобіля. В результаті зіткнення транспортних засобів на місці події загинув водій легковика.

 


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: