Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Декабрь » 22 » 13:46

Відеокамери зафіксували, як на Чуднівському мосту в Житомирі автомобіль врізався у відбійник, водій виявився нетверезим

22 Декабря 2021 1650 0.0 0
Відеокамери зафіксували, як на Чуднівському мосту в Житомирі автомобіль врізався у відбійник, водій виявився нетверезим

Пізно ввечері 20 грудня на Чуднівському мосту в Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода – автомобіль в’їхав у колесовідбійник. З’ясувалося, що водій був п’яним.

Про це інформує Житомир.info з посиланням на пресслужбу патрульної поліції Житомирської області.

«Учора (20 грудня), близько 21-ї години, інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Леха Качинського сталася дорожньо-транспортна пригода без потерпілих за участю автомобіля Renault. Патрульні встановили, що водій легковика не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з колесовідбійником. Під час спілкування з чоловіком патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння», – йдеться у повідомленні.

Водій пояснив охоронцям порядку, що вживав алкогольний напій вже після ДТП. У присутності двох свідків 35-річний чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат виявився позитивним — 0,92 проміле алкоголю в крові.

Інспектори склали на керманича адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм транспортного засобу алкоголю чи наркотиків після ДТП) КУпАП.

Відео патрульної поліції Житомирської області


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: