Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Апрель » 23 » 10:13

В Україні запускають серійне виробництво унікальних електромобілів

23 Апреля 2021 1059 0.0 0
В Україні запускають серійне виробництво унікальних електромобілів

Український стартап Delfast запускає виробництво електровелосипедів на базі київського підприємства АТ ЕЛМІЗ (до 1996 року відомий як Київський радіозавод).

Сторони 7 квітня підписали відповідну угоду та домовились про спільне виробництво та збірку електровелосипедів Delfast. ЕЛМІЗ також допомагатиме стартапу з освоєнням серійного виробництва, повідомляє НВ-Бізнес.

Протягом травня Delfast планує виготовити перші 5 електровелосипедів на базі ЕЛМІЗ і поступово збільшувати обсяги виробництва до 50 одиниць на місяць до кінця 2021 року.

«ЕЛМІЗ має всі необхідні ресурси, експертизу та висококваліфікованих інженерів і персонал для виробництва продукції Delfast в Україні. Адже компанія має величезний досвід виробництва складної електроніки, космічних систем та зарядних станцій для електротранспорту, а тому зможе створити комфортні умови для виробництва електровелосипедів у відповідності до наших вимог», — розповів засновник Delfast Данило Тонкопій.

«Ми дуже раді підтримувати національного виробника та співпрацювати з такою прогресивною компанією, як Delfast. Компанія пропонує покупцям дійсно інноваційний товар, який користується попитом в усіх країнах світу. Зі свого боку ми сприятимемо виробництву та реалізації високоякісного продукту, який відповідатиме найвищим стандартам», — відзначив голова правління ЕЛМІЗ Микола Шумило.

У Delfast також зазначили, що ця угода стала першим кроком до запуску власного виробництва електробайків в Україні. Саме така мета була поставлена на момент старту краудфандингової кампанії Fundable: розвиток центру розробки електробайків в Україні для задоволення зростаючого попиту та реалізація отриманих запитів на виконання зобов’язань.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: